KIVI представила лімітовану серію телевізорів для українського ринку
≈ 2 хвилини читати

Наш партнер, виробник SMART-TV, KIVI, презентувала лімітовану серію квантових телевізорів з нагоди випуску мільйонного пристрою. Серія налічує всього 1000 штук.

«Українські користувачі й партнери були першими, хто віддав перевагу нашому бренду, і тому ми вирішили на знак подяки запропонувати особливу серію телевізорів KIVI виключно для українського ринку» – прокоментував Сергій Венгер. 

Цієї позначки компанії вдалося досягти менш ніж за п'ять років, здобувши довіру споживачів. Цей успіх був відзначений нагородами «Вибір року» у 2019 та 2020 рр. у номінації «Телевізор року економ-класу» та званням одного із ТОП-3 брендів за обсягом продажів телевізорів в Україні.  

«Для того, щоб вийти на показник в 1 млн пристроїв KIVI знадобилося менше п’яти років. Ми почали з декількох тисяч пристроїв у перший рік нашої діяльності, у 2016 році. А вже за два роки разом з віцепрезидентом з виробництва та інновацій Євгеном Руденко поставили перед собою дуже амбітну мету виготовити перший мільйон телевізорів до 2020 р. І цієї мети було досягнуто. У поточному році ми плануємо випустити ще 500 тис. нових телевізорів KIVI, а знакову для нас позначку у 2 млн пристроїв перетнути у 2022 році», – розповідає про плани Сергій Венгер, віцепрезидент KIVI з маркетингу, персоналу та трансформації бізнесу.  

Особливості лімітованої серії квантових TV KIVI

  • Операційна система Google Android TV 9 забезпечує швидку і стабільну роботу телевізора
  • Механізм оброблення зображення Advanced Color Engine (АСЕ) і технологія оброблення яскравості High Dynamic Range (HDR)
  • Стандартизовані до вимог міжнародного контент-провайдера Netflix по якості зображення та швидкості роботи.
На українському ринку нові квантові телевізори KIVI представлені у трьох різних діагоналях: 49 дюймів, 55 дюймів і 65 дюймів і отримали відповідне маркування 49U720SU, 55U720KB та 65U720KB. 

Розумні телевізори KIVI із дисплеєм на квантових точках QDOT вирізняються розширеною палітрою кольорів і підвищеними показниками максимальної яскравості, що в свою чергу робить зображення на екрані більш виразним та надихаючим. Частина телевізорів лімітованої серії була попередньо замовлена фанатами бренду, і розпродана ще до прибуття на склад компанії. 

Що таке QDOT?  

Технологія QDOT має в основі використання плівки з квантовими точками між LED підсвіткою та шаром рідких кристалів. Це дозволяє відображувати базові кольори (RGB) з підвищеною яскравістю. QDOT була розроблена американською компанією Nanosys і покликана поліпшити кольорову гамму, яскравість і контрастність екрану. 

Для замовлення телевізорів цієї лінійки KIVI звертайтеся до нашого менеджера. 

Бажаємо гарних продажів!

Наступна стаття
Нове геймерське крісло для напружених баталій та ефективної роботи
Ігрові або робочі показники легко підвищити, якщо сидіти в ідеальному комфортному кріслі.
Детальніше