Точки доступу ARUBA 500H серії Hospitality
≈ 1 хвилина читати

Шановні партнери!

У даній статті мова піде про безпровідні рішення, які можуть стати відмінним вибором для організації безпровідної мережі в готелях, медичних установах, а також для організації віддалених робочих місць з урахуванням корпоративних стандартів і політик компанії.  

2020 рік спонукав безліч компаній переглянути необхідність і підхід до організації роботи і інфраструктури для підключення віддалених користувачів, а сучасні рішення портфелю HPE Aruba намагаються зробити цей процес максимально продуктивним, простим і надійним.  

Серед бездротових рішень Aruba для вирішення цих завдань є точки доступу 503Н і 505Н, які пропонуються як оптимальне рішення для розгортання бездротової мережі на перерахованих об'єктах.
Ці точки доступу надають отримати високошвидкісне з'єднання за стандартом WiFi6 (IEEE 802.11ax) із загальною пропускною спроможністю до 1,5Гбіт/с і підтримкою технологію Multi-User MIMO 2x2: 2SS. 

  • Модель 503Н позиціонується як двохдіапазонна точка доступу середнього рівня з одним гігабітним аплінк-портом і двома локальними, що дозволяє підключити додаткові кінцеві пристрої. Це можуть бути як TV панелі в номерах, робоча станція або принтер на віддаленому робочому місці
  • Модель 505Н двохдіапазонна точка доступу рівня High-end з одним мульти гігабітним (2,5Гбіт/с) аплінк-портом і з чотирма локальними гігабітними портами, які здатні забезпечити PoE живлення для двох клієнтів по стандарту 802.3af або одного 802.3at, що, в свою чергу, збільшить кількість потенційних пристроїв, що підключаються до точки, без необхідності в додатковому комутаційному обладнанні.

Також заявлена ​​підтримка пристроїв IoT через інтерфейси Bluetooth Low Energy (BLE5.0) and Zigbee (802.15.4).

Варіанти монтажу дозволяють встановити дані точки доступу на стіни. Також, вибравши відповідне кріплення, можна розмістити їх на робочому просторі, без необхідності постійного монтажу, що дозволить досить просто адаптуватися під сучасні вимоги мобільності віддалених користувачів.

Всі перераховані вище можливості дозволяють забезпечити клієнтів і працівників не тільки якісним безпровідним зв'язком, але і підключити необхідні для роботи мережеві пристрої, враховуючи стандарти та інформаційні політики безпеки компанії.

Якщо у Вас є питання стосовно даного рішення або реалізації іншого завдання, що вимагає нових мережевих рішень, будь ласка, звертайтесь на Email: [email protected] 

Бажаємо гарних продажів!


Наступна стаття
Додаткова гарантія на телекомунікаційні рішення Panasonic
Розширена гарантійна підтримка діє для переможців тендерах на поставку дротових телефонів Panasonic, SIP телефонів Panasonic і станцій міні-АТС Panasonic.
Детальніше