Зустрічайте мережевий накопичувач TS-251D з інтерфейсом HDMI 2.0 і слотом PCIe
≈ 2 хвилини читати

Із задоволенням повідомляємо про початок продажів мережевих накопичувачів QNAP серії TS 251D із двома дисковими відсіками і можливостями мультимедійного центру.  

Новинка призначена для домашніх користувачів і IT-ентузіастів, невеликих офісів, творчих студій та інших підприємств малого бізнесу. 

Особливості:
Апаратною основою TS 251D є процесор Intel Celeron J4005 сімейства Gemini Lake, який має 2 ядра з тактовою частотою 2,0 ГГц (автоматично підвищується до 2,7 ГГц) і графічний адаптер Intel UHD 600.  

Доступні транскодування і потокова передача відео з роздільною здатністю 4К, а також прямий вивід через інтерфейс HDMI 2.0.  

Об'єм оперативної пам'яті DDR4 в залежності від модифікації дорівнює 2 або 4 ГБ (максимум до 8 ГБ). 

Для розширення функціональності передбачений слот PCIe (Gen 2x4), куди можна встановити мережеві карти серії QXG з портами 10 або 5 Гбіт/c, модулі QM2 для додавання двох накопичувачів M.2 SSD і одного порту 10 Гбіт/c, сумісний бездротовий адаптер QNAP QWA AC2600, а також плати з портами USB 3.2 Gen 2 (10 Гбіт/с).

Набір доступних додатків для TS 251D в операційній системі QTS включає різні інструменти для зберігання, обробки і передачі даних: HBS 3 для гібридного резервного копіювання та відновлення, HybridMount для об'єднання NAS з хмарними сховищами (вже включено 2 ліцензії), Qsync Central для синхронізації файлів між підключеними пристроями, моментальні знімки з можливістю реплікації на віддалені ресурси, QVPN для настройки VPN-сервера, платформа QVR Pro для створення системи IP-відеоспостереження (включає базову ліцензію на підключення 8 відеокамер), Multimedia Console для централізованого управління медіатекою і DLNA.  

Для потокової передачі мультимедіа можна використовувати додаток Cinema28 з підтримкою HDMI, USB, Bluetooth, DLNA, Apple TV і Chromecast, а також Qmedia для пристроїв Apple TV і Android TV.

Конфігурація:

  • TS 251D 2G: двоядерний процесор Intel Celeron J4005 з тактовою частотою 2,0 ГГц (авторозгін до 2,7 ГГц) і оперативна пам'ять об'ємом 2 ГБ (1 x 2 ГБ)
  • TS 251D 4G: двоядерний процесор Intel Celeron J4005 з тактовою частотою 2,0 ГГц (авторозгін до 2,7 ГГц) і оперативна пам'ять об'ємом 4 ГБ (1 x 4 ГБ)
Ключові характеристики:
  • Настільний корпус;
  • Двоканальна оперативна пам'ять DDR4 SODIMM (максимальний обсяг 8 ГБ);
  • Два слоти для 2,5 / 3,5 дюймових HDD і SSD стандарту SATA 6 Гбіт / с з можливістю гарячої заміни;
  • Слот PCIe Gen 2.0 x4;
  • Гігабітний мережевий порт (RJ 45);
  • Інтерфейс HDMI 2.0 (4K @ 60fps);
  • Два порти USB 3.2 Gen 1 (5 Гбіт / с), три порти USB 2.0;
  • Кнопка швидкого копіювання;
  • ІК приймач для пульта дистанційного керування.
Новинка QNAP серії TS 251D вже доступна на складі МТІ для вашого замовлення.


Наступна стаття
МТІ поставила на український ринок новий високоточний цифровий тонометр бренду AND
Зручний і компактний прилад для вимірювання артеріального тиску, точність якого підтверджена міжнародним протоколом клінічних випробувань.
Детальніше