Новинки: ноутбуки преміум-класу ConceptD для представників творчих професій від Acer
≈ 4 хвилини читати

ConceptD – новий бренд Acer, під яким випускаються настільні комп'ютери, ноутбуки, монітори і шоломи з підтримкою Windows Mixed Reality.

Пристрої цієї серії оптимізовані для графічних дизайнерів, авторів фільмів, інженерів, архітекторів, розробників та інших представників творчих професій.

Девіз лінійки ConceptD – «Дайте творцям можливість творити!»
І саме таку можливість МТІ готова надати дизайнерам, відеоблогерам і професійним фотографам. Найближчим часом MTI hi-tech дистрибуція привезе в Україну ноутбуки ConceptD 5, ConceptD 5 Pro, ConceptD 3ConceptD 3 Pro.

Крім того плануються поставки моделі ноутбуків ConceptD 7.

Короткий огляд:
Ноутбуки ConceptD 7, 5 і 3 для творчої роботи вирізняються стильним класичним дизайном і дисплеями з роздільною здатністю 4K * UHD IPS і сертифікацією за стандартом PANTONE®.
Дисплей забезпечує відтворення 100% колірної гами Adobe® RGB і надзвичайно точне відтворення кольорів: Delta E <2.
Ці ноутбуки для творчої роботи, працюють майже безшумно завдяки вентиляторам Acer AeroBlade ™ 3D 4-го покоління, які оснащені спеціальним механізмом для зниження рівня шуму до значення менше 40 дБ – приблизно, як в бібліотеці. Але це жодним чином не впливає на продуктивність обчислення і роботу з графікою.
* Технічні характеристики для серії 7 і 5

  • ConceptD 7 – редагування і рендеринг відео в форматі 6K RED в реальному часі
Високопродуктивний ноутбук ConceptD 7 оснащений процесором Intel Core i7 9-го покоління і відеокартою NVIDIA GeForce RTX ™ 2080, яка побудована за технологією Max-Q, дозволяє користувачам редагувати відео формату 6K RED в реальному часі і здійснювати рендеринг з ресурсоємними робочими циклами набагато швидше, ніж зазвичай.

Дана модель відрізняється малою товщиною 17,9 мм і важить всього 2,1 кг, тому її можна взяти з собою куди завгодно.

Дисплей формату 4K UHD (3840 x 2160) з діагоналлю 15,6 дюйма побудовано на IPS-матриці і сертифіковано згідно стандарту PANTONE.

Він оптимізований для потреб фахівців, що працюють з графікою, тому забезпечує відтворення 100% відтінків колірного простору Adobe RGB з вражаючою точністю передачі (Delta E <2).

Ноутбук оснащений портами Thunderbolt ™ 3 і MiniDP для підключення зовнішніх дисплеїв (до трьох од.).

Крім того, в ConceptD 7 втілена технологія Killer DoubleShot ™ Pro, яка гарантує надійне підключення через Wi-Fi.




  • ConceptD 5 Pro – найвища продуктивність під час поїздки
Нові ноутбуки серії ConceptD 5 Pro – це частина програми сертифікації ноутбуків RTX Studio.

Вони оснащені 15,6 і 17,3-дюймовими дисплеями з матрицею IPS, обидва з приголомшливою роздільною здатністю 4K UHD. Вони ідеальні для виконання складних проектів в середовищах САПР, а також завдань, пов'язаних з анімацією і моделюванням.

Максимальна комплектація з процесорами 9-го покоління Intel Core i7 та відеокартами NVIDIA Quadro RTX 3000 також стане в нагоді архітекторам, 3D-аніматорам, розробникам спецефектів і невеликим студіям дизайну.

Високоякісне металеве шасі забезпечує довговічність, а сертифікований за стандартом PANTONE дисплей повністю відповідає потребам професіоналів, з високою точністю відтворюючи 100% відтінків палітри кольорів Adobe RGB.

  • ConceptD 3 Pro – тихий і досить продуктивний
Найбільш доступна за ціною модель в серії ConceptD Pro – ноутбук ConceptD 3 Pro, який добре пристосований до потреб фотографів, учнів спеціальностей, пов'язаних з промисловим проектуванням, дизайнерів інтер'єрів і графічних дизайнерів, а також активних користувачів соціальних мереж, що здійснюють потокові трансляції в YouTube. Тому цей ноутбук укомплектований відеокартою NVIDIA Quadro T1000 і дисплеєм, який має сертифікацію за стандартом PANTONE.

Ноутбуки ConceptD 3 Pro дозволяють своїм користувачам обробляти всі необхідні матеріали з відтворенням дійсних кольорів і працювати в комфортних умовах, коли рівень шуму не перевищує 40 дБ. Ця серія створена для тих, хто багато подорожує.

Користувачі можуть заходити в систему за допомогою сканування відбитків пальців через Windows Hello. Таким чином, забезпечується посилений захист даних.



ConceptD 5 і ConceptD 3 – точні і потужні
Орієнтуючись на професіоналів, які цінують класичний позачасовий дизайн, компанія Acer випустила оновлені ноутбуки ConceptD 5 і ConceptD 3.
Обидва пристрої оснащені процесорами Intel Core i7 9-го покоління, продуктивність яких дозволяє не витрачати час на очікування і робити більше.

  • Ноутбук ConceptD 5 – творимо!
Нові ноутбуки ConceptD 5 запропоновані у варіантах з 15-ти і 17-дюймовими дисплеями та оснащені відеокартами NVIDIA GeForce RTX 2060, які задовольнять користувачів в пошуках вдалої комбінації потужності та мобільності.
Ноутбук ConceptD 5 дозволяє легко і швидко виконувати будь-які завдання в сферіграфічного дизайну. Користувачі можуть виконувати найскладніші 2D-проекти, точно налаштовуючи всі параметри, в найкоротші терміни, адже ноутбук оснащений потужним процесором Intel Core i7 8-го покоління і відеокартою Radeon ™ RX Vega M GL.
Завдяки сучасному дизайну цей легкий і тонкий ноутбук гармонійно доповнить образ користувача як на роботі, так і в дорозі. Корпус ноутбука виготовлений з високоякісних матеріалів: кришка і верхня панель – з магнієво-алюмінієвого, а нижня панель – з магнієво-літієвого сплаву. Ноутбук важить 1,5 кг, а його товщина складає всього 16,9 мм.
Розробники застосували дуже вузьку рамку (ширина – 6,22 мм), тому співвідношення площі екрану і корпусу досягло 80%.
Точність передачі кольору має надзвичайно велике значення для фахівців, що працюють в області графічного дизайну. Ноутбук ConceptD 5 їх не розчарує, адже його дисплей формату 4K UHD сертифікований згідно стандарту PANTONE. Вузька – тільки 6,2 мм в ширину – рамка забезпечує максимальну корисну площу екрану. У той же час сам дисплей достовірно відтворює 100% відтінків колірного простору Adobe RGB з надзвичайною точністю (Delta E <2).
Оперативна пам'ять DDR4 об'ємом до 16 ГБ і швидкодіючі SSD-диски ємністю до 1 ТБ з інтерфейсом PCIe, які об'єднані в масив RAID 0 за технологією NVMe, гарантують користувачеві надзвичайну продуктивність. Клавіатура з підсвічуванням теплого бурштинового кольору дозволяє зручно друкувати при будь-якій освітленості.
ConceptD 5 має повний асортимент роз'ємів: порт USB Type-C 1-го покоління, підтримує передачу даних зі швидкістю до 5 Гбіт / с, роз'єм DisplayPort, а також порти для зарядки, зокрема без підключення до мережі. Вбудований сканер відбитків пальців, підтримує технологію Windows Hello, забезпечує додатковий захист системи.


  • ConceptD 3 – створений для мобільності
Ноутбук початкового рівня з цієї лінійки. Він призначений для любителів фотозйомки, відеоблогеров і стримерів, а також дизайнерів, яким потрібен справжній професійний інструмент для роботи з графікою і відео. Має бездоганний зовнішній вигляд і працюють тихо, дозволяючи користувачеві зосередитися на творчому процесі.
Відеокарта NVIDIA GeForce GTX 1650 забезпечує достатню потужність, щоб із високою швидкістю і точністю завершити поточні професійні розробки поза офісом або під час поїздки.
Передача кольору та якість зображення дуже важливі при створенні контенту, тому IPS-екран із роздільною здатністю Full HD (1920х1080 пікс.) і діагоналлю 15,6 дюймів був відкалібрований на заводі максимально точно, щоб домогтися передачі кольору з Delta E <2. Крім того, пристрій одержав міжнародний сертифікат Pantone® Validated, який підтверджує, що при друку всі відтінки будуть збігатися з відображеними на дисплеї, і це, напевно, по гідно оцінять фотографи і графічні дизайнери.
Ноутбук виглядає строго і лаконічно, а тонкі рамки екрану і м'яке підсвічування клавіатури не відволікають від роботи і творчості.
Міцний і дуже легкий корпус ноутбука виконаний з обробленого спеціальним чином алюмінію, який стійкий до подряпин і ударів. 

ConceptD 3 передбачено до 16 Гб ОЗУ DDR4. Прискорює доступ до проектів та програм сучасний твердотільний накопичувач NVMe PCIe ємністю до 1 Тб.
Для підключення до ноутбука цифрового фотоапарата, планшета або зовнішнього монітора з великою діагоналлю в Acer ConceptD 3 має порт USB Type-C, який підтримує швидкість передачі даних до 5 Гбіт / с. Крім того, пристрій обладнаний двома портами USB 3.1, а для бездротового підключення використовується адаптер Wi-Fi 6 (802.11ax).



Слідкуйте за інформацією про надходження новинок серії ConceptD для замовлення.

Наступна стаття
MTI hi-tech дистрибуція розширила товарну лінійку бренду ESPERANZA новими блендерами
В категорії товарів дрібної побутової техніки з'явилося 9 нових моделей блендерів. В наявності також є 3 компактні моделі для подорожей.
Детальніше