Стань CCTV-реселлером обладнання ZYXEL!
≈ 0 хвилин читати
Шановні партнери!

Ми, спільно c нашими колегами з ZYXEL, пропонуємо нашим новим та дійсним партнерам отримати статус офіційного CCTV-реселлера по обладнанню ZYXEL.

Все що Вам потрібно – це бути партнером MTI hi-tech дистрибуція.

Що Вам дасть статус офіційного CCTV-реселлера по обладнанню ZYXEL?

  • Ви виділяєтеся на тлі конкурентів
Ваші клієнти отримають унікальне обладнання з перших рук.
MTI hi-tech дистрибуція єдиний і ексклюзивний дистриб'ютор активного мережного обладнання ZYXEL на ринку України.

Кожен наш партнер отримує прозорі умови співпраці, офіційне обладнання, 5 років гарантії, сервісну та технічну підтримку з боку MTI та ZYXEL.

  • Ви заробляєте в два рази більше
На комутатори для відеоспостереження ZYXEL GS1300 і ZYXEL GS1350 наші партнери отримують в два рази більше маржі. Крім ексклюзивного обладнання - Ви отримуєте ще і ексклюзивні умови!

  • Ви економите час
Вам не треба більше витрачати час на підбір і аналіз пропозицій від десятків вендорів для вирішення завдання замовника. Ми все зробили за Вас.
Тепер у Вас є готове і перевірене рішення, на яке не треба чекати - комутатори для відеоспостереження ZYXEL GS1300 і ZYXEL GS1350.

Під наших партнерів ми завжди тримаємо на складі потрібну кількість обладнання і готові доставити його в потрібне для Вас місце і в зручний час!

  • Безкоштовне навчання та консалтинг
Ви і ваші співробітники отримуєте безкоштовне навчання і консалтинг з боку MTI hi-tech дистрибуція і ZYXEL.

Ми подбаємо про те, щоб Ваші колеги отримували найактуальнішу інформацію, Ви будете мати доступ до демо-фонду обладнання для його тестування, навчання і можливості демонстрації замовнику. У зручний для Вас час ми організуємо вебінари для навчання співробітників.

Ми допоможемо в розробці технічних завдань, підборі обладнання та його налаштування. Ви і ваші колеги познайомляться особисто і будуть щодня і продуктивно працювати з провідними фахівцями MTI hi-tech дистрибуція і ZYXEL.

  • Проєкти «під ключ»
Ми допоможемо Вам розробити, погодити та реалізувати проєкт Вашого замовника. Ви отримаєте додатковий дисконт і унікальну проектну ціну, захист проєкту, особливі умови на резерв і доставку обладнання.

Наступна стаття
Нові блоки живлення Fractal Design Ion + Platinum: гнучкі всередині і ледь чутні зовні
Серія Ion + Platinum вийшла на новий рівень гнучкості монтажу та продуктивності при низькому рівні шуму завдяки інноваційним кабелям UltraFlex ™ і спеціально адаптованим вентиляторам із напівпасивним режимом.
Детальніше