Аксесуари для будь-яких задач: новинки від Lenovo
≈ 4 хвилини читати

4 липня, Київ - компанія Lenovo представила аксесуари для ПК, ноутбуків і планшетів для геймерів, роботи і домашнього використання.

Аксесуари підійдуть не тільки для пристроїв Lenovo, їх можна поєднувати з іншими продуктами, а також використовувати як доповнення до будь-яких гаджетам, попередньо перевіривши специфікації на сумісність.

Всі новинки аксесуарів вже доступні для Вас зі складу МТІ для замовлення.

Пропонуємо ознайомитися з широким асортиментом нових надходжень аксесуарів Lenovo:

ПОВНЕ ЗАНУРЕННЯ У ГРУ З КОМПЛЕКТОМ АКСЕСУАРІВ ДЛЯ LEGION Y740

Для ігрового ноутбука Legion Y740 розроблений спеціальний комплект аксесуарів, що дозволить зануритися у гру вдома, в кафе або під час поїздки. Legion Y740 з діагоналлю 15 дюймів доповнить дротова геймерська миша Lenovo Legion M200 RGB. Продуманий дизайн і ергономічна форма з точно розрахованими кутами вигину миші дозволять не перенапружувати руку під час віртуальних баталій. Миша підходить як для правої, так і для лівої руки. За допомогою кнопки зміни роздільної здатності оптичного сенсора, розташованої поруч із колесом прокрутки, можна перемикати рівні з 1000, 1300, 1600 до 2400 DPI. Миша працює на частоті 500 кадрів на секунду з максимальною швидкістю руху 30 дюймів на секунду.
Оснащений щільною водостійкою поверхнею з мікрофібри, зручний килимок Lenovo Y Gaming Mouse Pad максимально полегшить управління курсором миші. Нижня поверхня килимка має антиковзкий ефект для надійної фіксації на столі. Краї килима оброблені плетеним швом, тому аксесуар не буде зношуватися при інтенсивних навантаженнях під час ігрових баталій.


Максимальну реалістичність та звукове занурення забезпечують навушники Lenovo Y Gaming Stereo Headset. Вони оснащені 50-міліметровими неодимовими динаміками та мікрофоном із функцією шумоізоляції. А завдяки м'яким амбушурам із ергономічним дизайном грати буде комфортно навіть при тривалому використанні. Геймерський рюкзак Lenovo Legion Recon 15.6'' розрахований спеціально для 15,6-дюймових ігрових ноутбуків із урахуванням балансу захисту та стилю завдяки міцним матеріалам і сучасному дизайну. Рюкзак стане в нагоді не лише для геймерських ноутбуків, а і як повсякденний міський аксесуар.

Для просунутих геймерів підійде прогресивний комплект для Legion Y740, до якого входить геймерська миша Legion M500, що забезпечує комфортне і найбільш зручне положення руки завдяки оптимізації охоплення долоні й текстурованим краям пристрою. Вона побудована на базі високоточного сенсора Pixart PMW 3389 з роздільною здатністю 16 000 DPI і частотою 1000 Гц, що забезпечує в іграх виняткову точність позиціювання.
Нові стереофонічні навушники Lenovo Legion H300 дозволять із комфортом грати вдень та вночі. Завдяки міцній і легкій металевій конструкції геймер не відчуватиме втоми при тривалому використанні, а динамічні 50-міліметрові драйвери забезпечать потужний та чистий звук.
До того ж, для ноутбука Legion Y740 можна підібрати стильний рюкзак Lenovo Y Gaming Armored B-pack B8270. Він призначений для ноутбуків із діагоналлю до 17,3 дюйма та інших дрібниць, які необхідні під час поїздок та повсякдень. У рюкзаку передбачені внутрішні й зовнішні кишені, велике відділення з підкладкою для ноутбука і документів, а також спеціальне відділення для планшету.

МАКСИМАЛЬНЕ ЗАДОВОЛЕННЯ ВІД ГРИ З АКСЕСУАРАМИ ДЛЯ LENOVO LEGION C730 CUBE

Користувачі комп'ютера Legion C730 Cube та інших ігрових ПК можуть оцінити новинку – ігрову клавіатуру Lenovo Legion K500. Нова механічна клавіатура має 8 гарячих клавіш, що гарантують комфорт для щоденних ігор. Клавіатура забезпечує миттєві реакції на натискання клавіш і запобігає випадковому спрацьовуванню завдяки механічним перемикачам Cherry Red. 

Ще одна новинка із світлодіодною ілюмінацією Lenovo Legion K200 – проста і зручна провідна клавіатура з 12 клавішами блокування фіктивних натискань.
Комплект аксесуарів до Legion C730 Cube можна доповнити килимком Lenovo Y Gaming Mouse Pad, геймерською мишею Lenovo Legion M500 і новими навушниками Lenovo Legion H300.

ГНУЧКІ Й НЕСТАНДАРТНІ: АКСЕСУАРИ ДЛЯ YOGA
Для преміум-лінійки ноутбуків YOGA розроблена миша-трансформер YOGA Mouse з витонченим та продуманим дизайном. Вона не вимагає спеціального килимка, працює практично на будь-яких поверхнях. При необхідності її можна трансформувати в пульт керування для проведення презентацій.

ЗАХИСТ І ЗРУЧНІСТЬ ІЗ ЧОХЛАМИ ДЛЯ LENOVO TAB M10 І P10
Захистити від зовнішнього впливу планшети Lenovo Tab M10 і P10 і надовго зберегти їхній привабливий зовнішній вигляд можна за допомогою захисних “бамперів” і чохлів. Спеціальні “бампери” Tab M10 Bumper підходять тільки для Tab M10, а “книжка-чохол” Folio Case білого або чорного кольорів доступна для обох моделей планшетів і може слугувати підставкою для регулювання положення планшетів . 

КОМФОРТ І ПРАКТИЧНІСТЬ ДЛЯ КОРИСТУВАЧІВ ІDEAPAD 
Для користувачів моделей іdeapad компанія пропонує безпровідну мишу Lenovo 300 Wireless Compact Mouse має лазерний сенсор із роздільною здатністю 1000 dpi, що забезпечує точність реакції на рухи користувача. Миша невибаглива до робочих поверхонь: спеціальний килимок необов'язковий.

Доповнять комплект Lenovo 100 In-Ear Headphone – навушники-вкладиші з вбудованим мікрофоном і можливістю легко перемикатися між музикою та дзвінками. 9-міліметрові драйвери забезпечують відмінну якість звуку, а завдяки трьом розмірам вушних «чашок» користувачі можуть вибрати відповідний для себе і насолоджуватися музикою з комфортом протягом дня.

Володарі ноутбуків ideapad можуть підібрати зроблені з міцних матеріалів рюкзаки, що чудово підійдуть для роботи та подорожей. Для пристроїв із діагоналлю 15 дюймів, наприклад, для ideapad 330-15 підійде новинка Laptop Everyday Backpack B515. Рюкзак створений із водостійких та міцних матеріалів, оснащений двома боковими кишенями, а також основним великим відділенням для зберігання ноутбука та інших речей. Новинка представлена ​​в трьох кольорах: чорному, синьому та сірому. 


Рюкзак Lenovo Casual B210 15.6" має внутрішню кишеню з відділенням на липучці для надійної фіксації ноутбука. Для 15-дюймового ideapad компанія також пропонує міський рюкзак BackPack B810 Urban із захищеними відділами, в яких достатньо місця для надійного зберігання ваших пристроїв, аксесуарів і навіть змінного одягу. А класичний чорний Lenovo ThinkPad 15.6 Basic Backpack стане органічним доповненням casual або спортивного образу.

Володарі пристроїв лінійки ideapad можуть підібрати компактну і легку сумку Lenovo Casual 15. Перегородки сумки виготовлені з щільного і м'якого матеріалу, що допоможе зафіксувати та захистити пристрій під час транспортування.

МОБІЛЬНІСТЬ І ЗРУЧНА ЗАРЯДКА ПРИСТРОЇВ
Для тих, хто не уявляє життя без технологій, компанія представила два нових аксесуари, що полегшать зарядку та під’єднання пристроїв. Перехідник Lenovo USB-C 3-in-1 Hub з трьома рознімами (HDMI, VGA і USB 3.0) допоможе одночасно під’єднати проектор або інший зовнішній дисплей, а також USB-пристрої. Він важить лише 38 грамів та легко вміщується в кишеню. 

ІДЕАЛЬНЕ ПРИЛЯГАННЯ І НЕПЕРЕВЕРШЕНИЙ КОМФОРТ 
Legion Gaming XL Cloth Mouse Pad – призначений для геймерів, яким необхідний необмежений контроль. Верхня поверхня з мікрофібри для поліпшення швидкості і точності, з неслизькою прогумованою основою для управління, стійка до стирання. До того ж, килимок має водонепроникні якості для неперевершеної довговічності. 

ІГРОВА ГАРНІТУРА Legion H500 Pro 7.1 Surround Sound Gaming Headset: РЕАЛІСТИЧНИЙ ЗВУК, ЯКИЙ МОЖНА ВІДЧУТИ 
Гарнітура Lenovo Legion H500 Pro 7.1 – це інструмент для геймера, який не йде на компроміси. Її елегантний дизайн підкреслює приналежність до сімейства Legion. Легко з головою поринути в гру, музику або фільм завдяки чудовому об'ємному звуку з системою 7.1 без додаткових драйверів і налаштувань спеціальних профілів. Тепер насолоджуватися улюбленими розвагами годинами можна безперервно в ергономічних навушниках зі зручними чашками. Чашки зроблені з еко-шкіри і обертаються в усіх напрямках. Навушники забезпечують максимальний комфорт завдяки легкій та міцній конструкції. 

Навіть найдосвідченіших геймерів і меломанів підкорить потужний об'ємний звук, висувний мікрофон із шумопоглинанням і попередньо налаштовані звукові профілі. Гарнітура підключається через порт USB 2.0 або один рознім 3,5 мм.

LENOVO LEGION 17” ARMORED BACKPACK II: СТИЛЬНИЙ ЗАХИСТ 
Захищений рюкзак Lenovo Legion Armored Backpack II для ноутбуків 17 дюймів поєднує в собі довговічність, зручність і стиль. Створений для геймерів, він має міцну передню панель з EVA, а також двошаровий захист у відсіку для ПК. Рюкзак має м'яку і вентильовану спинку з регульованими плечовими ременями.

Для замовлення аксесуарів Lenovo звертайтесь до Вашого менеджера компанії МТІ.

Вдалих продажів!

Наступна стаття
Нові комутатори ZYXEL GS1300 і ZYXEL GS1350 для відеоспостереження
Ексклюзивне обладнання ZYXEL, розроблене для обслуговування систем відеоспостереження, вперше представлено на ринку України і на даний момент не має аналогів.
Детальніше