МТІ відкриває склад у м. Львів для організації відвантажень
≈ 2 хвилини читати

Шановні партнери!

Повідомляємо вам про те, що компанія MTI hi-tech дистрибуція, станом на 17 березня 2022 року може здійснювати обробку ваших замовлень та організовувати доставку товарів не тільки з київських складів, а і із західного складу у місті Львові.

По Україні доставка замовлень здійснюється через перевізника Нова пошта на його відділення. Актуальна інформація про графік роботи відділень Нової Пошти - на сайті перевізника www.novaposhta.ua.

Порядок замовлень:
Замовлення просимо розміщувати через клієнтський сайт МТІ www.distri.mti.ua.
Або звертайтеся, будь ласка, до чергових менеджерів МТІ. Їх контакти ви можете отримати у менеджерів, закріплених за вашими компаніями, або у їх керівників.

Умови відвантаження замовлень:
Відвантаження здійснюються на умовах передплати на розрахунковий рахунок нашої компанії або на умовах відтермінування платежу на суму сплаченої дебіторської заборгованості.

Відвантаження на умовах самовивозу зі складу у Львові здійснюється з індивідуальним погодженням часу.  

Важливо! При документальному оформленні відвантажень, прохання максимально використовувати електронний документообіг з допомогою сервісів Вчасно. Щодо деталей ведення електронного документообігу прохання звертатися до чергового менеджера, або менеджера закріпленого за вашою компанією.

Прохання нову можливість, яка з’явилася, максимально використовувати для відновлення бізнес-взаємодії з кінцевими споживачами і пожвавлення продажів. Це, як ніколи, необхідно для забезпечення успіхів нашої армії в боротьбі з ворогом та поновлення повноцінної роботи вашої компанії.

Про зміну ситуації будемо інформувати додатково.

Разом до Перемоги! Слава Україні! 

Наступна стаття
Міжнародна підтримка України та українського ІТ-бізнесу
Багато міжнародних партнерів виразило солідарність з Україною і підтримку українського бізнесу, зокрема в забезпеченні поставок до України критичних IT-рішень та послуг.
Детальніше