Міжнародна підтримка України та українського ІТ-бізнесу
≈ 0 хвилин читати

В складних умовах війни перед українськими компаніями постали великі виклики! Проте задля нашої країни ми маємо допомагати один одному і продовжувати працювати. І українські компанії ведуть боротьбу на власному фронті задля перемоги України.

Вже весь світ відгукнувся на поклик про допомогу Україні, української влади, бізнесу, партнерів та замовників. Наразі забезпечення технікою для національної критичної інфраструктури, Збройних сил України та організація роботи евакуйованих до безпечних областей підприємств виходять на перший план.

МТІ як один із провідних мультивендорних дистрибуторів із широким портфелем техніки, яку постачає на український ринок, розуміє необхідність надання Україні пріоритету в закупівлі та отриманні IT-обладнання від міжнародних виробників. І наша компанія вже з перших днів війни здійснює кроки в цьому напрямку.

Особлива увага в переговорах із нашими міжнародними партнерами звертається на забезпечення поставок до України критичних IT-рішень та послуг: мережевого, комп’ютерного, серверного обладнання, систем інформаційної безпеки і т.д.

МТІ домовляється із партнерами про пріоритет поставок до України та скорочення термінів доставки. Також ми наполегливо закликаємо своїх партнерів розірвати будь-які ділові стосунки з РФ. Таким чином, вони можуть зробити внесок у спільну перемогу над агресором, який використовує прибутки для підтримки військової машини проти України.

Багато наших партнерів вже виразило солідарність з Україною і підтримку українського бізнесу. Висловлюємо вдячність всім нашим закордонним партнерам в боротьбі проти антилюдських дій Росії стосовно всього українського народу та нашої держави, через які гинуть невинні люди та знищується бомбардуваннями цивільна інфраструктура!

Разом йдемо до перемоги!

Слава Україні!

Наступна стаття
МТІ hi-tech дистрибуція продовжує свою роботу
Наша компанія продовжує здійснювати обробку ваших замовлень по всій Україні, незважаючи на пошкодження і руйнування офісу у м. Київ внаслідок ракетних обстрілів.
Детальніше