MTI hi-tech дистрибуція ексклюзивно представила в Україні портативні зарядні електростанції Green Keeper
≈ 1 хвилина читати

Компанія МТІ, провідний дистрибутор техніки і високотехнологічного обладнання в Україні, оголошує про укладення угоди з Green Keeper – інноваційного виробника енергозберігаючих рішень.

Компанія Green Keeper спеціалізується на виробництві систем зберігання сонячної енергії, включаючи сонячні панелі/інвертори/батареї. Серед її ключових продуктів – портативні сонячні електростанції та сонячні акумулятори, які використовують передові батарейні технології та системи управління енергією. Ці рішення покликані вирішувати проблеми резервного енергозабезпечення та доступності живлення.

Під час складних часів, таких як періоди війни та інші кризові ситуації, надійність енергопостачання є невід'ємною частиною безпеки комунікацій та економічної стабільності. Рішення бренду дозволяють розширити можливості для зарядки різноманітного обладнання, гаджетів та інших пристроїв в умовах обмеженого доступу до електроенергії.

Продукти Green Keeper забезпечують мобільність при використанні електричних приладів будь-де.
Згідно з угодою, МТІ стала офіційним дистрибутором продукції Green Keeper на території України, і ексклюзивно відкриває для споживачів нові продукти для заряджання та альтернативні джерела енергії. 

Лінійка пристроїв Green Keeper, поставки яких розпочала МТІ, складається з трьох моделей портативних електростанцій: GK-G1200, GK-S1200P та GK-G2000.

Кожна з цих моделей використовує передову технологію LiFePO4 батарей для максимальної надійності. Це забезпечує стабільну роботу та швидку зарядку, дозволяючи отримати надійне джерело енергії навіть у найбільш вимогливих ситуаціях.

Портативні станції Green Keeper мають вихідну напругу змінного струму, що підтримує 100В, 60Гц/230В, 50Гц, роблячи їх сумісними з різними електронними пристроями. Додатковий захист від надмірного розряджання, короткого замикання та надмірного заряджання гарантує безпеку та довгий термін служби електростанцій.

Високопотужні моделі GK-S1200P та GK-G2000 також вирізняються здатністю генерації виходу інверторного струму чистого синуса, що робить їх ідеальним вибором для підключення різних пристроїв, включаючи ті, які вимагають високої напруги електропостачання.


Ці портативні електростанції знаходять застосування в багатьох сферах:

  • Подорожі: забезпечення енергією під час відпустки або робочих поїздок.
  • Надзвичайні ситуації: як резервне джерело енергії під час аварій або відключень електропостачання.
  • Кемпінг та активний відпочинок: забезпечення живлення під час виїздів на природу.
  • Будівництво та ремонтні роботи: незалежне джерело енергії на будівельному майданчику.
  • Аварійне живлення для критично важливої електроніки та медичних приладів.

«Сьогодні наша країна стикається з непередбачуваними викликами і надійне енергозабезпечення стає одним із ключових факторів забезпечення безпеки та життя. Відповідно це диктує нові вимоги до надійності та доступності енергії, особливо в таких умовах. Продукти бренду створені для ефективного енергозабезпечення навіть у найскладніших ситуаціях і допоможуть користувачам відчувати себе захищеними.

Співпраця з Green Keeper також надає нам можливість зробити внесок у питання популяризації сталого споживання енергії», – зауважує Сергій Яковлєв, комерційний директор МТІ hi-tech дистрибуція.

Незалежно від обраної моделі, зарядні станції Green Keeper надають впевненість у наявності доступного та надійного джерела енергії, яке підтверджене якістю та гарантією від виробника на 12 місяців. Сервісний супровід обладнання клієнтам та споживачам забезпечить МТІ hi-tech Engineering.

Довідка

Green Keeper — це бренд, що належить компанії CHL Group. Виробник зосереджується на різних продуктах чистої енергії OFF-GRID та різних побутових електронних виробах, серед яких системи зберігання сонячної енергії (сонячні панелі/інвертори/батареї), сонячні портативні електростанції та сонячні акумулятори є ключовими продуктами.
Заснована в 2008 році, компанія CHL завжди приділяє особливу увагу сфері екологічно чистій, доступній новій енергії. Green Keeper також ставить собі за мету змінити спосіб споживання енергії, зменшити витрати на комунальні послуги, сприяти збереженню навколишнього середовища, та полегшенню життя людей, які живуть з поганим електропостачанням.

Усе виробництво здійснюється відповідно до системи контролю якості ISO9001 і відповідає європейським правилам безпеки FCC, CE, ROHS, що дозволяє компанії підтримувати стабільні та довгострокові відносини з клієнтами.

Про дистрибутора

MTI hi-tech дистрибуція

Один із найбільших в Україні мультивендорних імпортерів та дистрибуторів в області hi-tech обладнання та інноваційних рішень. Представлений в 120 товарних категоріях високотехнологічного обладнання, споживчої техніки, ПЗ та хмарних сервісів. Веде діяльність з 1991 року. Входить до Групи компаній MTI. Компанія працює за прямими контрактами з більш ніж 80 світовими виробниками в області високих технологій. Серед них: Acer, Asus, APC by Schneider Electric, Aruba, Canon, Epson, Gamemax, GIGABYTE, Goodram, Hewlett Packard, HPE, Huawei, IBM, KIVI, Kingston, Lenovo, Microsoft, MSI, Philips, Samsung, TP-Link, Gazer, Navitel і багато інших.