MTI hi-tech Engineering – авторизовано на офіційне сервісне обслуговування електротранспорту Acer
≈ 0 хвилин читати

Техцентр МТІ повідомляє про укладення сервісного контракту на обслуговування електротранспорту Acer, багатопрофільного виробника високотехнологічних продуктів для широкого кола користувачів.

Компанія MTI стала першим дистрибутором електросамокатів Acer в Україні, і перші пристрої вже надійшли у продаж. Як структурний сервісний Департамент дистрибутора MTI hi-tech Engineering взяла на себе важливу задачу забезпечення післяпродажної підтримки для цього виду товару.
Давня співпраця із цим виробником, зокрема, статус офіційного сервісного центру із здійснення постгарантійного обслуговування персональної комп'ютерної та офісної техніки Acer, дозволили нам зробити крок у напрямку розширення авторизації. Тим більше, що Техцентр MTI володіє всіма необхідними ресурсами для організації цієї послуги, включаючи висококваліфікований персонал та професійне обладнання.

Сервісний контракт було підписано на початку травня 2023 року, перед стартом продажів електросамокатів Acer. Це стратегічне партнерство відкриває для MTI hi-tech Engineering нові перспективи у сфері ремонту та обслуговування у галузі електротранспорту. Тобто він буде проводити не тільки сервісний супровід цієї категорії товарів Acer, але й післягарантійні ремонти пристроїв категорії індивідуального електротранспорту будь-яких інших виробників.

У партнерстві з Acer ремонт та обслуговування буде проводитись лише з використанням оригінальних запчастин і компонентів.
Однією з основних переваг Техцентру МТІ є те, що він пропонує клієнтам найсучасніші підходи до ремонту, в тому числі, відновлення електронних компонентів на елементному рівні. Також ним гарантується виконання робіт з точністю, професіоналізмом та відповідністю всім вимогам виробника й законодавства у сфері гарантійного й післягарантійного ремонту.

"Цей контракт підтверджує довіру виробника, а також професійне визнання нашої компанії з гарантійного та післягарантійного супроводу. МТІ hi-tech Engineering володіє великим досвідом у роботі з технічними системами та електронікою. Відповідно, наш високий рівень компетентності, спрямованість на найкоротші терміни діагностики та ремонту дозволяють гарантувати якісне обслуговування електросамокатів для клієнтів. Наша команда завжди працює над тим, щоб забезпечити максимальний результат у роботі, а для клієнтів – задоволеність нашими послугами," – підкреслив Сергій Козловський, директор МТІ hi-tech Engineering.

Електротранспорт Acer приймається на обслуговування за адресою головного офісу Технічного центру МТІ – бульвар Вацлава Гавела, 9 у місті Київ. За потреби, можлива також відправка службами доставки з інших точок України.