MTI hi-tech дистрибуція ексклюзивно представила продукцію Marsriva в Україні
≈ 2 хвилини читати

Згідно з партнерською угодою один із провідних українських імпортерів техніки і високотехнологічного обладнання, компанія MTI, ексклюзивно поставлятиме рішення виробника на території України.

Marsriva – відомий бренд, який виробляє широкий спектр продуктів альтернативної енергетики. Компанія пропонує рішення для сонячної енергетики та безперебійного живлення, які забезпечують надійну роботу електроніки та електричних пристроїв навіть у випадку відключення основного джерела енергії.

Ринок альтернативної енергетики швидко розширюється, а використання поновлювальних джерел енергії стає все більш масовим і доступним для користувачів. У цих умовах кількість компаній, які пропонують рішення для використання сонячної, вітрової енергії та інших форм поновлювальних джерел, лише зростає.

Marsriva зарекомендував себе надійним виробником серед провідних брендів у цій ніші. Перш за все, завдяки широкій лінійці продукції для різних сегментів клієнтів, здатності поєднувати високу якість із доступними цінами та високим стандартам виробництва. Продукти бренду відповідають сучасним тенденціям ринку та задовольняють зростаючу потребу в стійкому та ефективному використанні альтернативних джерел енергії.

MTI hi-tech дистрибуція представляє широку лінійку продуктів виробника, а саме: ДБЖ, акумуляторні батареї, LiPO4 батареї і сонячні інвертори.

Один із ключових продуктів Marsriva – джерела безперебійного живлення (ДБЖ), які гарантують надійну роботу електроніки та електричних пристроїв навіть у випадку відключення стаціонарного джерела електроенергії.

Акумуляторні батареї від Marsriva забезпечують ефективне зберігання енергії, що є критичним аспектом для сонячних енергетичних систем. Вони мають високу ємність та довгий термін служби, що забезпечує надійне та стабільне електропостачання.

Marsriva ставить собі за мету надавати високоякісні сонячні продукти, що відповідають потребам споживачів та сприяють розвитку сталої енергетики. Виробництво сонячних панелей та сонячних інверторів, – ще один профільний напрям компанії. Ці продукти перетворюють сонячну енергію в електричний струм і дозволяють використовувати її для живлення різних пристроїв та систем: будівель, домашніх приладів або комерційних споживачів. Такі системи сприяють створенню екологічно чистих та стійких енергетичних рішень, а також забезпечують економічну вигоду за рахунок зниження енергетичних витрат та зменшення емісії вуглецю, що робить їх привабливими для клієнтів, які прагнуть отримати максимальну вихідну потужність з сонячної енергії.

Також важливою категорією продуктів Marsriva є LiPO4 (літій-фосфатні) батареї, які є високопродуктивними і надійними джерелами живлення для різних цілей. Вони мають високу ємність, низький рівень саморозряду та довгий термін служби, що робить їх ідеальними для використання в системах енергозбереження, електромобілях та інших сучасних мобільних пристроях.

Надалі в планах компанії МТІ розширення асортименту бренду іншими категоріями товарів, такими як павербанки та більш потужні рішення для заряджання пристроїв – портативні зарядні станції.

Всі продукти Marsriva вирізняються передовими технологіями, високою ефективністю і відповідають вимогам міжнародних стандартів безпеки. Загалом, поєднання багатьох переваг, які надає цей виробник, дозволяє використовувати його продукти під потреби різних сегментів ринку: для постачання електроенергією електричних пристроїв та побутової техніки в домашніх умовах, а також в цілях додаткового живлення важливих промислових процесів і у системах енергозбереження в промислових комплексах системах.

«Ми спостерігаємо зростання популярності рішень альтернативної енергетики, зокрема, завдяки поглибленню свідомості громадян щодо їх екологічних переваг. Водночас увагу споживачів привертають автономність та можливість значно знизити витрати на енергію. Тому вважаємо, що співпраця із Marsriva має великий потенціал у різноманітних секторах, від запитів приватних споживачів до комерційних та індустріальних. Вона відкриває нашим клієнтам і споживачам ефективні рішення для їхніх потреб у живленні, а також сприятиме сталому розвитку та ефективному використанню енергетичних ресурсів в Україні», – підкреслив Сергій Яковлєв, комерційний директор МТІ.

Продукти Marsriva вже надійшли у продаж і доступні до замовлення в офіційного дистрибутора, компанії МТІ.

Для отримання сервісної гарантійної підтримки та післягарантійного обслуговування продуктів Marsriva користувачі можуть звертатися до профільного Департаменту дистрибутора – MTI hi-tech Engineering.

Довідка

Marsriva – це визнаний виробник технологій з альтернативної енергетики, який спеціалізується на розробці та виробництві продуктів для сонячної енергетики та безперебійного живлення. Компанія володіє передовими технологіями та інженерними рішеннями, що дозволяють їм створювати високоефективні та надійні пристрої.

Вироби Marsriva вирізняються високою ефективністю, надійністю та довгим терміном служби, що робить їх застосування привабливим у багатьох сферах, включаючи системи енергозбереження, електромобілі та багато інших.

Завдяки своїм передовим технологіям та зосередженості на якості, Marsriva займає важливе місце на ринку альтернативної енергетики.