Компанія МТІ оголошує про отримання статусу офіційного дистрибутора Mikrotik для постачання продуктів виробника на український ринок
≈ 2 хвилини читати

MTI hi-tech дистрибуція, один із провідних постачальників та дистрибуторів високотехнологічних продуктів та рішень в Україні, повідомляє про підписання партнерської угоди з Mikrotik, шанованою латвійською компанією, яка спеціалізується на розробці мережевого обладнання для дому та бізнесу.

Наразі лінійка продуктів Mikrotik, яку MTI представляє на ринку України, складається з чотирьох серій: hAP, hEX, CRS та CSS. Ці продукти відрізняються гнучкістю використання, широким спектром налаштувань та великою кількістю інтерфейсів підключення.

Ось основні характеристики кожної з цих серій:

1. hAP (Home Access Point):

  • Це маршрутизатори, які призначені для використання в домашніх та невеликих офісних мережах.

  • Мають компактний дизайн і можуть працювати як точка доступу Wi-Fi.

  • Підтримують бездротові стандарти і мають вбудований комутатор Ethernet.

2. hEX (Home Ethernet eXtended):

  • Маршрутизатори з підтримкою багатьох портів Ethernet, призначені для використання в домашніх та невеликих офісних мережах.

  • Забезпечують високу продуктивність і швидкість передачі даних.

  • Мають розширені можливості налаштування мережі та захисту.

3. CRS (Cloud Router Switch):

  • Комутатори, які комбінують в собі функціональність маршрутизаторів і комутаторів.

  • Підтримують широкий спектр інтерфейсів, включаючи Ethernet, SFP і бездротове з'єднання.

  • Мають розширені функції комутації та управління мережею.

4. CSS (Cloud Smart Switch):

  • Комутатори, які працюють в режимі управління через хмару (cloud-managed switch).

  • Мають додаткові функції, такі як можливість налаштування через веб-інтерфейс та дистанційне керування.

  • Підтримують широкий спектр інтерфейсів та функцій комутації.

Однією з головних переваг рішень Mikrotik є широкий модельний ряд та наявність власної операційної системи RouterOS, для керування пристроями. Всі пристрої Mikrotik відрізняються надійністю, продуктивністю та гнучкістю у використанні. Вони підтримують різні протоколи маршрутизації, безпеки та управління мережею, що дозволяє клієнтам налаштовувати і адаптувати свої мережі до конкретних потреб та вимог. Висока швидкість передачі даних, низька затримка та мінімальні втрати сигналу – це додаткові сильні сторони обладнання Mikrotik, що в комплексі забезпечують надійну та ефективну роботу мережі.

Продукти виробника сертифіковані за європейськими та світовими стандартами такими, як ISO 9001 та ISO 27001, CE (Conformité Européene), а також FCC (Federal Communications Commission). І це робить їх оптимальним вибором на тендерах для державних установ і підприємств.

Варіанти застосування мережевих рішень Mikrotik, таких як маршрутизатори, комутатори та точки доступу, розширюються в різних сферах. У бізнес-середовищі ці рішення використовуються для побудови стійких мереж, забезпечуючи високу пропускну здатність, безпеку та управління. У сфері послуг та громадського сектору – таке обладнання служить апаратною основою для покращення доступу до Інтернету та бездротового зв'язку, організації мережевої інфраструктури для розумних міст та громад, а також підтримки громадських Wi-Fi мереж. В домашніх умовах – допомагає забезпечити швидкий та стабільний Інтернет, бездротове покриття всього житлового простору та підключення різних пристроїв. Незалежно від сфери застосування, мережеві рішення відіграють важливу роль у покращенні зв'язку, доступу до інформації та ефективності роботи.

«Початок співпраці MTI hi-tech дистрибуція з MikroTik відкриває додаткові можливості для наших клієнтів і ми дуже задоволені цим кроком. Адже в роботі ми прагнемо не тільки забезпечити доступ до розширеного асортименту, але й повний спектр послуг та підтримки. Ми розуміємо, що кожен проєкт має свої унікальні потреби, тому наша команда працює індивідуально за кожним запитом Партнера, щоб забезпечити оптимальне рішення, яке буде вирішувати задачі Замовника, – відзначив комерційний директор МТІ, Сергій Яковлєв.

Перша поставка пристроїв Mikrotik із серій hAP, hEX, CRS та CSS вже надійшла на склад, тому MTI hi-tech дистрибуція готова приймати замовлення клієнтів.

Всі новинки доступні на сайті: https://distri.mti.ua/search?filter[search]=Mikrotik

В проєктних рішеннях, базуючись на багаторічному досвіді роботи із мережевими рішеннями, кваліфіковані фахівці МТІ здійснюють повний супровід при підборі мережевого обладнання, включаючи консультації, запуск та налаштування програмно-апаратних комплексів, післяпродажне обслуговування та гарантійні послуги.

Про Mikrotik

Mikrotik – це латвійська компанія, заснована у 1996 році, яка розробляє інтегровані мережеві рішення для підключення до Інтернету. Їхнє обладнання та програмне забезпечення, таке як маршрутизатори та бездротові системи ISP, використовуються в багатьох країнах світу. Mikrotik відомий завдяки високим рівню стабільності рішень, контролю та гнучкості, що дозволяє клієнтам забезпечити надійне та ефективне функціонування своїх мереж. Їх широкий модельний ряд і наявність власної операційної системи RouterOS надають клієнтам багато можливостей для налаштування та оптимізації мережевого обладнання згідно їхніх потреб.