МТІ hi-tech дистрибуція розпочинає співпрацю з виробником високоякісного електроенергетичного обладнання LUMINOUS: інвертори та ДБЖ LUMINOUS вже доступні в Україні
≈ 5 хвилин читати

Компанія МТІ hi-tech дистрибуція, провідний дистрибутор техніки та електроніки в Україні, розширила свій портфель брендів та починає поставки ДБЖ та інверторів LUMINOUS.

По суті компанія МТІ вперше представить даного виробника на ринку України. LUMINOUS – це виробник з більш ніж 30-річним досвідом у сфері рішень по забезпеченню довготривалої автономії електроспоживання для приватних осіб та SMB. Він є одним з лідерів у виробництві інверторів, джерел безперебійного живлення (ДБЖ), систем альтернативної енергетики та акумуляторних батарей. 

Варто зазначити, що Luminous – це один із брендів, який забезпечує якісний продукт за прийнятними цінами. Враховуючи високу ефективність та надійність продуктів, Luminous може стати оптимальним вибором для тих, хто шукає високоякісне рішення за розумною ціною.

Простота використання та здатність працювати в різних умовах є ще однією з переваг продуктів Luminous. Інвертори цього бренду мають інтуїтивний і простий інтерфейс, вони легкі у встановленні та експлуатації, навіть для людей без технічних знань та досвіду роботи з альтернативною енергією. Крім того, вони поставляються з докладними інструкціями, які ще більше спрощують їх використання.

Використання технології синусоїдальної хвилі (чистої синусоїди) в інверторах є ключовим чинником стабільності та плавної роботи електронних пристроїв, таких як комп'ютери, телевізори та інші. Більш того, використання цієї технології знижує електромагнітний шум та забезпечує безпеку при підключенні інвертора до електричної мережі та захищає пристрої від пошкоджень, що можуть виникнути в результаті неправильного живлення.
Бренд має багаторічний досвід роботи на ринках з проблемами енергопостачання, як Індія, Непал, Бангладеш, Пакистан, Афганістан, що свідчить про його ефективність для задоволення потреб постійним і ефективним енергопостачанням населення та бізнесу.

Дворівнева інвертизація дозволяє використовувати обладнання LUMINOUS як комплексне рішення енергозабезпечення, не використовуючи при роботі додаткові пристрої для перетворення енергії. Подвійна інвертизація забезпечує стабільне та безпечне використання обладнання. Великий ресурс роботи, простота та надійність дозволяє працювати обладнанню Luminous без збоїв протягом довгого часу.
Продукти LUMINOUS доповнюють альтернативи у підходах до «зеленої» енергетики та раціонального використання ресурсів. Вони ідеально підходять для побудови рішень із сонячними панелями завдяки високій ефективності та надійності, що дозволяє отримувати максимальний результат з використання сонячної енергії. Крім того, це технології, що дозволяють зекономити на використанні електроенергії, оскільки можна заряджати інвертори вночі за низьким тарифом і використовувати накопичену енергію вдень, коли діє більш дорогий тариф.

В цілому, продукти LUMINOUS є ефективними інструментами для альтернативної енергетики та економії коштів на електроенергію, що робить їх прекрасним вибором для будь-якого клієнта, який зацікавлений у застосуванні «зелених» технологій для свого бізнесу.

Лінійка продуктів від LUMINOUS, представлених у портфелі МТІ hi-tech дистрибуції, включає інвертори та джерела безперебійного живлення. Особливість цих пристроїв полягає в тому, що вони забезпечують постійним і ефективним енергопостачанням побутову техніку, а також домашню або офісну електроніку при перебоях в електромережі.

Наприклад, серія інверторів LUMINOUS ECO VOLT NEO має великий модельний ряд з різною потужністю від 700VA\12V до 1500VA\24V та високим рівнем енергоефективності. Вони використовуються під різні задачі в основному для домашніх потреб при стабільному та довготривалому електроживленні і характеризуються надійністю та простотою у використанні.

Серія LUMINOUS Optimus – це лінійка інверторів різної потужності (800VA\12V до 3000VA\24V) з можливостями оптимізації продуктивності і можуть використовуватися для підприємств або офісів.

Серія Luminous i-Cruze (4000VA/48V до 10000VA/180V) – надпотужні інвертори із можливостю підключення кількох батарей, що забезпечують ефективну роботу при великих навантаженнях в домашніх та офісних умовах.

Комерційний директор МТІ hi-tech дистрибуції, Сергій Яковлєв, відзначив: «Ми раді представити продукцію LUMINOUS на українському ринку. Наша компанія завжди працює з перевіреними виробниками, щоб забезпечити своїх клієнтів тільки найкращими технологіями та продуктами.

LUMINOUS є одним із лідерів у виробництві інверторів, систем альтернативної енергетики та акумуляторних батарей, яке відповідає найвищим стандартам якості та надійності. Використання передових технологій дозволяє виробнику забезпечувати найвищу якість, довговічність та оптимальну ефективність використання енергії. Завдяки цьому LUMINOUS буде оптимальним вибором для клієнтів та споживачів, які шукають якісні та економічні рішення альтернативної енергетики для різних сфер використання – від дому та офісу до промисловості та транспорту».

Компанія МТІ hi-tech дистрибуція гарантує якість продуктів LUMINOUS. Гарантийний термін складає - 12 місяців. У свою чергу, гарантійну та постгарантійну підтримку клієнтам та споживачам забезпечить МТІ hi-tech Engineering.

Новинки Luminous вже доступні у продажу на сайті

Просимо звертатися до наших менеджерів для консультації.

Про виробника
Luminous Power Technologies — це індійський виробник з більш ніж 30-річним досвідом у сфері альтернативної енергетики та ощадного електроенергетичного обладнання. Він є одним з лідерів у виробництві інверторів, джерел безперебійного живлення (ДБЖ), систем альтернативної енергетики та акумуляторних батарей. 
LUMINOUS відомий своїми передовими технологіями та інноваційними рішеннями, що робить його продукти надійними та довговічними.
Маючи 7 виробничих підрозділів, понад 28 офісів продажів в Індії та представництва у понад 36 країнах, 6000 співробітників компанії обслуговують понад 60 000 торгових партнерів і мільйони клієнтів.
Переваги продуктів LUMINOUS полягають у їх високій ефективності, здатності працювати в різних умовах, широкому асортименті та відмінній якості. Крім того, продукти LUMINOUS мають великий ресурс роботи та надійність, що дозволяє їм працювати без збоїв протягом довгого часу.

Про дистрибутора

MTI hi-tech дистрибуція
Один із найбільших в Україні мультивендорних імпортерів та дистрибуторів в області hi-tech обладнання та інноваційних рішень. Представлений в 120 товарних категоріях високотехнологічного обладнання, споживчої техніки, ПЗ та хмарних сервісів. Веде діяльність з 1991 року. Входить до Групи компаній MTI. Компанія працює за прямими контрактами з більш ніж 80 світовими виробниками в області високих технологій. Серед них: Acer, Asus, APC by Schneider Electric, Aruba, Canon, Epson, Gamemax, GIGABYTE, Goodram, Hewlett Packard, HPE, Huawei, IBM, KIVI, Kingston, Lenovo, Microsoft, MSI, Philips, Samsung, TP-Link, Gazer, Navitel і багато інших.