MTI у січні починає продаж лінійки керованих POE-комутаторів для систем відеоспостереження тайванської компанії EnGenius Networks
≈ 1 хвилина читати

На початок співпраці MTI hi-tech дистрибуція представить на українському ринку найбільш затребувану лінійку керованих POE-комутаторів для організації систем відеоспостереження. Це високопрофесійні продукти, що мають можливості для підключення відеокамер на відстані до 250 метрів без додаткових підсилювачів, функцію автоматичного виявлення та перезавантаження живлення для несправної камери, а також систему безперервної подачі живлення при оновленні прошивки комутатора.

«EnGenius за 30 років роботи на ринку мережевого обладнання створив ідеальний баланс співвідношення ціни пристроїв та їхньої продуктивності. Мережеві рішення EnGenius забезпечують надійний зв'язок на великій відстані, мають широкий набір функцій і максимальну універсальність у рамках своїх категорій. Вони допомагають будувати сучасні «розумні» бізнеси із належною безпекою критичних мережевих вимог», – зазначає Сергій Яковлєв, комерційний директор компанії MTI.

Портфель мережевих рішень EnGenius включає широку лінійку керованих бездротових рішень, гігабітних та мультигігабітних комутаторів та систем управління та моніторингу, висока продуктивність яких забезпечується використанням топових чіпсетів Qualcomm у точках доступу та Broadcom – у комутаторах.

Основними перевагами продукції EnGenius Networks є спрощене розгортання мереж WLAN, висока відмовостійкість, масштабованість та мобільність. Додатковий гостьовий доступ та розширена функція безпеки додають захищеності мережі.


У планах MTI hi-tech дистрибуція також вивести на український ринок бездротові точки доступу, комутатори, трансивери та POE конвертори EnGenius.

«Широкий вибір продуктів і рішень для побудови мереж передачі даних корпоративного рівня є ключовою перевагою продукції EnGenius. Бездротові точки доступу, що працюють на технології Wi-Fi шостого покоління (802.11ax), забезпечують велику дальність дії, високу швидкість, надійну безпеку та простоту використання», – наголошує Сергій Яковлєв.

Послуги авторизованого сервісного центру та післяпродажної підтримки EnGenius на території України надаватиме сервісний підрозділ компанії MTI, що забезпечить швидке реагування і вирішення будь-яких питань у процесі експлуатації обладнання.

 

Про компанію:

EnGenius Networksпровідний виробничий бренд Senao Networks, Inc. та мережевий експерт у галузі бездротового зв'язку зі штаб-квартирою в Тайвані. Компанія є піонером у галузі комунікаційних рішень для бездротового зв'язку великої дальності та створює універсальні, багатофункціональні та доступні за ціною бездротові продукти для дому та бізнесу. Компанія пропонує повну лінійку продуктів для всіх бездротових середовищ, включаючи мережеві сервери, продукти для забезпечення безпеки, бездротові мережі для «Розумних міст» та бездротові мережеві продукти для кінцевих користувачів.