Навчальні роботи Astrobot Upgraded Kit, TrackBots Kit, CourtBot і ScoreBot в грудні з'являться в Україні
≈ 2 хвилини читати

Портфель одного з найбільших українських імпортерів техніки і високотехнологічного обладнання, компанії MTI hi-tech дистрибуція, поповнився ексклюзивним договором на поставку чотирьох моделей програмованих роботів серії Jimu від бренду UBTECH. Перші партії надійдуть в Україну вже в грудні. 

Серія програмованих роботів Jimu від UBTECH – багатоскладовий конструктор, що дозволяє зібрати робота з набору частин, а потім запрограмувати його поведінку за допомогою доступного інтерфейсу в iOS або Android додатку. 

«Нова серія навчальних програмованих роботів UBTECH – не просто модна іграшка, а повноцінна навчальна модель, створена за STEM-принципом. Ці роботи покликані допомогти дітям і дорослим у вивченні базових навичок програмування і зрозуміти, як працюють роботизовані системи. В якості додаткових бонусів варто відзначити підтримуване компанією співтовариство JIMU як творчий майданчик для обміну досвідом і знайомства з можливостями робоконструктора. У ньому вже об'єднані понад мільйон користувачів», – зазначає Сергій Яковлєв, комерційний директор MTI hi-tech дистрибуції. 

У першу поставку MTI hi-tech дистрибуція включила чотири моделі UBTECH Jimu – Astrobot Upgraded Kit, TrackBots Kit, CourtBot і ScoreBot. Ці моделі мають максимально широкий спектр завдань і можливостей та дозволяють реалізувати найбільш цікаві моделі взаємодії робота з навколишнім світом. 

Згідно з інформацією компанії-виробника, всі деталі наборів абсолютно безпечні і не несуть шкоди для здоров'я дитини. Для їх виробництва використовуються виключно нетоксичні й гіпоалергенні матеріали, а всі електронні елементи максимально ізольовані з метою виключити можливість отримати удар струмом. 

Так, з набору конструктора UBTECH Jimu Astrobot можна зібрати одну з трьох різних моделей космічного робота: Astrobot, Astron і Rover. У мобільний додаток компанії вже вбудована тривимірна покрокова інструкція по збірці, а великий набір взаємопов'язаних елементів дозволяє зібрати також модель будь-якої користувацької конфігурації. Робот із цього набору може не тільки рухатися – він здатний також говорити і підморгувати світлодіодними очима. 

Набір TrackBots Kit дозволяє зібрати дві оригінальні моделі GrabberBot і DiggerBot. Це хороший вибір для тих, кому цікаво спробувати себе в будівництві гусеничних машин, екскаваторів або облаштувати майданчик для розкопок. 

Програмований робот CourtBot – іграшка для любителів баскетболу і тих, хто бажає цікавиться вантажними конструкціями для точного переміщення об'єктів. У базовому варіанті виробник пропонує зібрати з набору одну з трьох моделей: ShootBOT – модель, здатна носити і кидати м'яч; DunkBot – модель з рухомими передніми руками, може кидати м'яч; а також DumperBot, який вміє тримати і переміщувати різні об'єкти. ScoreBot – інтерактивний робот для любителів футбольних матчів. Графічне програмування цієї моделі може імітувати як одиночну гру в футбол, так і командні змагання. 

Уже в грудні поточного року ці моделі з'являться на складах MTI hi-tech дистрибуція. 

«Для нас як для дистрибутора співпраця із UBTECH цікава тим, що ми зможемо забезпечити доступ українських користувачів до захоплюючих навчальних пристроїв, які володіють високими стандартами якості та безпеки. Ми докладемо максимум зусиль, щоб така цікава продукція знайшла своїх фанатів на українському ринку, в тому числі в сфері освітніх проєктів», – підкреслює Сергій Яковлєв, комерційний директор MTI hi-tech дистрибуції. 

Для українських користувачів також передбачене обслуговування цих товарів, що, безсумнівно, служить додатковою перевагою. Офіційним авторизованим сервісним центром UBTECH на території України стала компанія MTI-Сервіс. 


Про компанію: 

UBTECH Robotics Inc. – китайський виробник роботів з виробничою базою в Шеньчжені, провінція Гуандун. Компанія Ubtech була заснована в 2012 році і спеціалізується на роботах-гуманоїдах. Компанія офіційно співпрацює із Disney, світовим лідером індустрії розваг, а також із такими ІТ-гігантами, як Apple та Amazon.