MTI hi-tech дистрибуція розпочинає співпрацю з брендом стильних цифрових аксесуарів Trust
≈ 2 хвилини читати
Траст_пресреліз.png

Поставки продукції Trust заплановані на кінець липня. На український ринок надійде великий асортимент приладдя з оригінальним дизайном для мобільних гаджетів, комп'ютерів та ігрових пристроїв. 
Продуктовий портфель Trust складається з трьох основних напрямків:
Trust PC accessory - це категорія аксесуарів для ПК, від найбільш бюджетних і простих до преміум із вбудованим софтом і специфічними функціями. Продукція: миші, клавіатури, мікрофони, веб-камери, карти пам'яті, зарядні пристрої, сумки, адаптери, Wi-Fi - обладнання.
Trust gaming - окрема категорія продукції, як для ПК, так і для консолей. Асортимент досить широкий: крісла, геймпади, миші, керма, джойстики, клавіатури та інше.
Trust Urban - категорія, орієнтована на молодих, активних людей, які хочуть виділитися стильним і барвистим гаджетом. До неї увійшли такі товари як: навушники, портативні зарядки, кабелі живлення, акустичні системи, чохли, утримувачі та ін. За словами комерційного директора MTI hi-tech дистрибуції Сергія Яковлєва, продукція бренду відповідає сучасним тенденціям дизайну і функціональності. «Новинки та оновлені модифікації товарів з'являються із завидною регулярністю, в той же час виробник має всі необхідні сертифікати і гарантії», - підкреслює Сергій.

Про компанію Trust:
Компанія Trust заснована в 1983 році, базується в місті Дордрехт (Нідерланди). Компанія відома завдяки виробництву стильних і якісних аксесуарів для цифрової техніки. Так, бренд входить в трійку європейських лідерів серед вендорів комп'ютерного периферійного обладнання. В асортименті компанії налічується близько 670 найменувань продукції. Вся продукція має 2 роки обмінної гарантії, а користувачам доступні безкоштовні драйвера, оновлення та рекомендації щодо використання через офіційний сайт www.trust.com