MTI розпочала поставки британських smart-телевізорів Gazer
≈ 0 хвилин читати

Гейзер_пресреліз.png

Компанія MTI підписала ексклюзивний контракт з британською компанією Gazer про постачання в Україну двох моделей «розумних» телевізорів, які працюють на платформі Android - Gazer TV32-HS2 та Gazer TV43-FS2 з HD роздільною здатністю екрану 1280x720 і 1920x1080 відповідно.

Крім звичного набору функцій для смарт-телевізорів, пристрої Gazer TV підтримують також можливість завантаження і установки додатків через встановлений Play Market. Тепер установка Facebook, Telegram, Chrome, Skypе і відеосервісів останніх версій можлива прямо в телевізор.

Ще одна важлива відмінність - крім звичного управління пультом дистанційного керування, в Gazer TV з'явилася функція управління телевізором за допомогою смартфона на iOS і Android. Всі моделі Gazer TV оснащені вбудованим Wi-Fi і Bluetooth 4.0 з підтримкою зовнішньої акустики і голосового управління. А це означає, що телевізор з легкістю перетворюється в професійну ігрову систему, а також дозволяє переглядати фільми з використанням навушників, не заважаючи оточуючим.

У зв'язку з відключенням аналогового телебачення на території України з першого вересня, явним плюсом Gazer TV можна назвати вбудований тюнер Т2 з функцією S2, повністю замінює супутникові приставки. Також пристрої підтримують стандартні протоколи підключення по HDMI і USB, вихід в мережу через браузер, звучання Dolby Digital і великий каталог ігор.

Додаткова перевага Gazer TV - більше 40 офіційних сервісних партнерських центрів компанії Gazer, розміщених на території України, а також гарантійний термін на пристрої терміном 12 місяців, з акційною можливістю продовження гарантії до 36 місяців.*

«Мультимедійні системи Gazer випередили більшість своїх аналогів за кількістю функцій і технологій, що дозволило їм увійти в топ продажів на ринку України. Впевнені, що і TV-лінійку очікує не менший успіх», - коментують новинку ринку в компанії MTI IT-дистрибуція.

* Умови акції для продовження гарантійного терміну уточнюйте в місцях придбання продукції.

Про компанію Gazer Limited:
Gazer Limited з головним офісом у Лондоні була заснована в 2004 році. Компанія займає провідні позиції у виробництві професійної автоелектроніки (мультимедійні системи, системи відеопарковкі, автомобільні відеореєстратори, інтерфейси і системи кругового огляду). У 2018 році Gazer Limited запустила новий продукт, орієнтований на масовий ринок, - Gazer TV. Виробничі потужності Gazer сертифіковані за стандартом ISO9001; вся вироблена продукція отримала міжнародні сертифікати CE, FCC, RoHS, а також локальні сертифікати кожної з країн, в якій здійснюються продажі.