Рішеня Aruba Instant On, що створене допомогти в розвитку малого та середнього бізнесу
≈ 14 хвилин читати

Нинішня динаміка життя та роботи означає, що у нас лише зростатиме в повсякденному середовищі кількість пристроїв, одночасно підключених до Інтернет-мереж. Із цим ми стикаємося вдома, в офісах та на підприємствах будь-якого розміру. Проте кожен простір має свої потреби та виклики. У компанії Aruba є рішення для потреб підключення малого та середнього бізнесу - це точки доступу та комутатори Aruba Instant On і вони доступні до замовлення в МТІ.

Розглянемо детальніше їх переваги та можливості.

Малий і середній бізнес має особливий набір проблем з кількох причин: 

  1. Їхні об’єкти мають дуже різні розміри, і на потреба в інтернет-мережі може сильно змінюватися протягом дня. Маленька кав’ярня не має таких потреб у зв’язку, як готель. Хоча кав’ярня може приймати менше людей протягом дня, ніж готель, може статися так, що в певний час дня її Wi-Fi матиме більше трафіку, якщо всі клієнти збираються на роботу та проводять відеодзвінки. У готелі, навпаки, може бути більше підключених пристроїв, але користувачі зайняті відпочинком і не надто перевантжують мережу Інтернет. 
  2. Вони мають високу плинність користувачів, що можу бути додатковим викликом безпеці мережі.
  3. Вони повинні дбати про внутрішні потреби в підключенні, щоб гарантувати свою роботу та роботу своїх клієнтів.
  4. Зазвичай, у малих бізнесів немає ІТ- відділу , тому їхні пристрої мають бути простими в інсталяції, а налаштування мають бути інтуїтивно зрозумілими. 
  5. Їм потрібні рішення для підключення за доступними цінами та з надійними гарантіями. 

 

З точками доступу та комутаторами Aruba Instant On можна подолати всі ці проблеми. Давайте подивимось як: 

1. Точки доступу  Aruba Instant On дозволяють створити стабільну мережу, яка бездоганно охоплює будь-який простір. Таким чином, готель може мати таку ж якість покриття в номерах, як і в холі. Кафетерій може запропонувати стабільне підключення, щоб клієнти могли за бажання провести там весь день за роботою. 


2. За допомогою пристроїв Aruba Instant On мережу Wi-Fi можна налаштувати трьома способами: відкритим, за допомогою порталу або за допомогою пароля. 

  • У випадку з відкритою мережею (яка може працювати, наприклад, для невеликого торгового центру) будь-який користувач зможе відразу отримати доступ до неї.  

  • Доступ через портал дозволяє пристосувати вхід на сторінку компанії та отримати інформацію про користувача, яку потім можна використовувати в комерційних цілях. 

  • Введення пароля дозволяє нам використовувати ключі WPA2 або WPA2/WPA3 для автентифікації різних користувачів. Таким чином, також можна розрізнити мережі клієнтів і співробітників. 
    Нарешті, за допомогою точок доступу Aruba Instant On Access Points можна запрограмувати мережу на автоматичну активацію та деактивацію в певний час.  Це запобігає зловживання мережами Wi-Fi у гостьових користувачів. 

3. За допомогою Aruba Instant On можна налаштувати обмежену пропускну здатність для кожного підключеного користувача. Це гарантує, що кожен користувач має підключення, яке йому необхідно для роботи. Крім того, якщо вони розділяють мережі співробітників і гостей, вони можуть призначати їм різні можливості відповідно до потреб їхнього бізнесу. 

Ще одна особливість полягає в тому, що пристрої Aruba Instant On дозволяють класифікувати трафік відповідно до того, як користувачі використовують мережу. Це дає величезну перевагу в тому, що підприємства зможуть дізнаватися своїх клієнтів за типом сайтів, які вони відвідують, і пропонувати їм кращі та економічніші послуги: це не те саме, коли більшість клієнтів використовують Інтернет-з’єднання для перегляду серіалу чи коли вони використовують його лише для перевірки пошти. 

Також можна налаштувати свою мережу, щоб дозволити або заборонити доступ до певних сайтів у мережі. 

 


4. Точки доступу та комутатори Aruba Instant On ідеально підходять для малого та середнього бізнесу, оскільки вони забезпечують централізоване керування мережею за допомогою додатку для смартфонів Aruba Instant On, доступної як для систем iOS, так і для Android.

Усі згадані засоби конфігурації та безпеки можна активувати інтуїтивно та автоматично, не потребуючи великої ІТ-групи. Якщо вам потрібна додаткова підтримка, Aruba Instant On пропонує її в режимі чату та телефонної консультації.


5. Гарантія Aruba Instant On становить 2 роки для точок доступу та обмежений термін служби для комутаторів. Крім того, ви матимете 90 днів підтримки телефоном або чатом протягом усього гарантійного періоду.

Як додаткову платну опцію можна використати Foundation Care протягом перших 90 днів після покупки пристрою та отримати додаткові послуги підтримки, наприклад, заміну апаратного забезпечення, якщо це необхідно. 


Підсумовуючи, універсальність, якість і безпека Aruba Instant On роблять його найкращою альтернативою для будь-якого малого та середнього бізнесу для вирішення їхніх потреб у підключенні.

Для отримання консультації про точки доступу та комутатори Aruba Instant On, звертайтесь на ел-пошту: [email protected].

Наступна стаття
Гнучка та інтелектуальна серія комутаторів CX 6200 для кардинальної ефективності
Серія CX 6200 пропонує легкість у використанні та потужну вбудовану аналітику з можливостями усунення несправностей на рівні доступу.
Детальніше