Нові економічні принтери Canon MAXIFY MegaTank для блискучої продуктивності
≈ 1 хвилина читати

Canon представив нові моделі струменевих принтерів MAXIFY GX для малого офісу. Серед новинок MAXIFY GX3040 і MAXIFY GX4040. 

Швидкі, компактніі високопродуктивні струменеві принтери MegaTank з можливістю заправки забезпечують суттєву економію експлуатаційних витрат порівняно з традиційними картриджними та лазерними моделями.
Вони створені для задоволення щоденних потреб невеликих підприємств, забезпечуючи високоякісний недорогий друк і відмінні можливості бездротового з’єднання.



Їх основні особливості:

  • Швидка роздруківка зі швидкістю 18 зобр./хв. у чорно-білому режимі та 13 зобр./хв. у кольоровому режимі.  Видають першу роздруківку вже за 8 секунд.
  • Завдяки новому задньому плоскому лотку пристрої друкують на різноманітних носіях, таких як глянцеві, напівглянцеві, магнітні аркуші, конверти, банери довжиною до 1,2 м, а також картон для друку або більш товсті носії до 0,7 мм.
  • Дозволяють друкувати до 14 000 сторінок із повного набору чорнил. Завдяки багаторазовим чорнилам великої ємності, які значно знижують загальну вартість володіння та вартість сторінки дають можливість суттєво заощаджувати. Пляшки з чорнилом великої місткості та процес їх наповнення спрощують заправку чорнильних картриджів.
  • Принтери скорочують час простою за допомогою змінного картриджа для обслуговування, легко доступного з передньої панелі принтера. Пружинні ковпачки для чорнила з кольоровим кодуванням означають, що заправляти їх просто й без проблем.
  • Оснащені з'єднанням через Wi-Fi (2,4 ГГц), що дозволяє зручно друкувати за допомогою бездротового підключення до смарт-пристрою чи комп’ютера. Можна підключитися за допомогою Ethernet (лише MAXIFY GX4040) або USB.
  • Економний режим додасть ще більше економії принтери друкуватимуть до 1,5 разів більше сторінок із тією самою кількістю чорнила.

Нові MAXIFY GX3040 і MAXIFY GX4040 надійдуть у продаж у січні нового 2023-го року.

Бажаємо вдалих продажів!

Наступна стаття
Як зробити своє робоче або навчальне місце менш енергозатратним та більш функціональним
Ключові поради, що допоможуть значно скоротити використання електроенергії та зменшити рахунок за електроенергію.
Детальніше