Рішення для забезпечення стабільності з’єднання - ДБЖ BAT120
≈ 2 хвилини читати

Шановні партнери!

Пропонуємо вашій увазі новинку від Teltonika Networks - джерело безперебійного живлення BAT120! Оскільки багато систем можуть бути відключені через коливання електричного струму, новий продукт Teltonika забезпечить стабільний електричний струм для сумісних продуктів. До сумісних пристроїв відносяться: RUT2xx, RUT9xx, RUT3xx, RUTXxx, TRB1xx, TRB2xx, TSW110 та TCR100.

Продукти Teltonika Networks перезапускаються під час коливань напруги. Однак ця функція безпеки може завадити стабільному потоку даних, коли потрібне постійне підключення без жодних перерв. У разі несподіваного відключення електроенергії BAT120 може забезпечувати живлення підключених пристроїв Teltonika Networks до 6 годин, запобігаючи порушенням зв'язку та надаючи достатньо часу для відновлення основної енергосистеми. 

ДБЖ BAT120 оснащено двома літій-іонним акумуляторами 18650. 
Також можна налаштувати сумісні пристрої для надсилання SMS або оповіщення ел-поштою у разі збою, що дозволить виявити несправність та усунути її якнайшвидше. 
BAT120 може стати незамінним активом у промислових сценаріях, які потребують постійного підключення. Деякими прикладами є сектори товарів народного споживання та фармацевтики, де необхідний докладний звіт про температуру, вологість та інші фактори, щоб продукт вважався придатним для споживачів. 

BAT120 виступає як джерело живлення для обладнання Teltonika Networks, дозволяючи отримувати оповіщення, що налаштовуються, і починати відновлення основної енергосистеми. 

Зростаючі міста об'єднують більше технологій, особливо в країнах, що розвиваються. Розширення електромережі не може задовольнити попит. Електростанції, які виробляють енергію з відновлюваних джерел, таких як вітер та сонце, не можуть постійно використовуватись оптимально, створюючи нерівномірний електричний струм. Відстань від електростанції до кінцевого користувача також має значення для стабільного енергопостачання. Нарешті несанкціоноване підключення до електромережі значно погіршує її загальну стійкість, тому її необхідно постійно контролювати, але повністю від таких дій вона не застрахована.

Якщо вас цікавить додаткова інформація щодо специфікацій та особливостей використання рішень Teltonika Networks, будь ласка, зв'яжіться із вашим менеджером МТІ.

Бажаємо гарних продажів!

Наступна стаття
Флагманська точка доступу Aruba серії 580Wi-Fi 6 для безперешкодної роботи в екстремальних умовах
Точки доступу Aruba серії 580 забезпечують швидкість і надійність, необхідні для розгортання промислового Інтернету речей завдяки високоякісним радіоприймачам Bluetooth і 802.15.4/Zigbee і гнучким варіантам живлення.
Детальніше