Високопродуктивні друк і сканування з компактними пристроями CANON із широкими можливостями підключення
≈ 3 хвилини читати

Серед лазерних пристроїв для друку Canon з'явилися нові серії i-SENSYS. Ознайомтеся детальніше із i-SENSYS LBP230, MF450, MF550 щоб відкрити для себе високу ефективність сканування, надвисоку швидкість друку й широкі можливості підключення:

  • Серія i-SENSYS LBP230
Швидкість чорно-білого друку у форматі A4 33–38 стор/хв пристроїв серії Canon i-SENSYS LBP230 забезпечує максимальну продуктивність, а функцію двостороннього друку включено до стандартної комплектації.


Надійна функція безпеки захищає конфіденційність документів, у тому числі мережу, а функція захисту PIN-кодом запобігає автоматичному розкриттю конфіденційних даних.

Підтримка мобільного підключення дозволяє без проблем друкувати, де б ви не були, через програму Canon PRINT Business, AirPrint (iOS) або Mopria (Android).

  • Серія i-SENSYS MF450
Підвищте продуктивність свого бізнесу за допомогою швидких та ефективних багатофункціональних чорно-білих лазерних принтерів i-SENSYS MF450із вбудованою підтримкою підключення до хмарних середовищ. 

Надвисока швидкість друку, двостороннє однопрохідне сканування та двосторонній друк у стандартній комплектації забезпечують максимальну продуктивність роботи.

Завдяки вбудованій функції підключення одним дотиком до служб хмарного зберігання даних, зокрема Google Диск, DropBox і OneDrive легко друкувати і сканувати з хмарних середовищ. А також підключатись до принтера зі смартфона або планшета за допомогою програм Canon PRINT Business або AirPrint (iOS) і Mopria (Android).

Цей пристрій надійно захищає ваші дані PIN-кодом,  обмежує доступ до надрукованих конфіденційних документів, і дозволяє уникгути злому або вірусних загроз із системою верифікації перед початком роботи.

Тут доступні можливості автоматизації повсякденних завдань, як-от друк збережених форм, сканування в електронну пошту та копіювання документів, за допомогою екранних кнопок і бібліотеки програм Canon.

  • Серія i-SENSYS MF550
Виняткова швидкість друку серії до 43 стор/хв, а також двосторонній друк і однопрохідне двостороннє сканування забезпечують підвищений рівень продуктивності.

Вбудована функція підключення до хмарних служб доступна відразу після придбання пристрою, тож ви можете друкувати й сканувати безпосередньо в хмарні служби зберігання даних, як-от Google Диск, DropBox та OneDrive, і з них.

Засоби безпеки включають функцію захисту PIN-кодом для обмеження доступу до надрукованих конфіденційних документів та систему верифікації під час запуску для захисту пристроїв від злому й вірусних загроз.

Екранні кнопки можна налаштовувати відповідно до найчастіше використовуваних робочих процесів за допомогою бібліотеки програм, друкувати збережені форми та сканувати в електронну пошту одним дотиком.

Програма Canon PRINT Business, Apple AirPrint або Android Mopria дозволяє зручно друкувати з будь-якого місця за допомогою смартфона або планшета. 

Передзамовити новинки серій i-SENSYS LBP230, MF450, MF550 ви у менеджера МТІ.

Гарних продажів! 

Наступна стаття
Новинка для бездоганного кольорового друку
Економічний принтер для щоденного друку великих обсягів.
Детальніше