Acer Enduro N3 (EUN314-51W) – бізнес-ноутбук із підвищеним рівнем захисту
≈ 3 хвилини читати

Пропонуємо вашій увазі міцний ноутбук із захистом від води, ударів та пилу - Acer Enduro N3 (EUN314-51W).
Завдяки надійним характеристикам, яскравому екрану та тривалій автономній роботі цей тонкий і міцний ноутбук завжди готовий вирушити з вами в нові пригоди у всьому світі.

Основні характеристики:

  • Дисплей: 14 дюймів

  • Матриця: IPS 

  • Роздільна здатність: 1920x1080 

  • Процесор: Intel Core i3/і5/i7 11-го покоління 

  • Графіка: Intel Iris Xe Graphics/NVIDIA GeForce MX 230

  • Оперативна пам'ять: до 32 ГБ 

  • Комунікації: IEEE 802.11 a/g/n/ac/ax, Bluetooth 5.0 

  • SSD: до 1 ТБ 

Автономність: до 13 год.

Створений для пригод

Цей тонкий і міцний ноутбук вагою всього 1.85 кг і завтовшки 24.85 мм можна брати із собою куди завгодно. Він є найкомпактнішим ноутбуком із сертифікатом IP53 для мобільних професіоналів, які хочуть підтримувати стильний та сучасний вигляд.

Функціональна стійкість

Цей міцний ноутбук обладнаний надійним захистом на чотирьох кутах і пройшов випробування на відповідність вимогам військового стандарту (MIL-STD 810H). Він зроблений з ударостійких матеріалів, зокрема він має корпус із комірковою структурою, і витримує удари, падіння та потрапляння води.

Опір рідині

Його захищено сертифікацією рівня IP53. Дисплей покрито склом Corning® Gorilla® Glass для захисту від води з усіх країв. Вхідні/вихідні роз’єми захищено від потрапляння рідини, а клавіатура має дренажні отвори для запобігання потраплянню вологи.

Гарантії безпеки

Модуль Trusted Platform Module (TPM) 2.0 – це потужний чип для захисту від втручання, що перевіряє ознаки втручання під час запуску системи. Для більшої безпеки ця модель включає вхід у систему за допомогою відбитків пальців, Windows Hello та інші додаткові функції безпеки Windows 10.

Необмежені можливості під'єднання

Завдяки повнофункціональному порту USB Type-C, технологіям Thunderbolt 4 і Wi-Fi 6 ви завжди будете на зв'язку та готові до нових подорожей.

Для замовлення Acer Enduro N3 (EUN314-51W) – звертайтеся до менеджера МТІ.

Більше про нього у відео:




Наступна стаття
Оновлений ноутбук Acer Nitro 5 для ігрових баталій
Із Nitro 5 можна насолоджуватися підвищеним рівнем ігор. У міцному, заниженому дизайні розміщений екран у повному форматі HD та лінійка вражаючих технологій, яка покращує кожен аспект ігрового процесу та забезпечує захоплюючий досвід.
Детальніше