Компанія-розробник телевізорів KIVI отримає $13 млн інвестицій від китайської Shenzhen MTC.
≈ 0 хвилин читати

Один із лідерів українського та СНД ринку, розробник і виробник телевізорів KIVI підписав угоду про стратегічне партнерство і глибоку інтеграцію з другим за величиною в світі виробником електроніки компанією МТС (Китай, Шенчжень).

Деталі угоди не розголошуються, проте, в KIVI озвучили, що документ передбачає цілий ряд інноваційних проєктів, спрямованих на розвиток продуктів під торговою маркою KIVI протягом наступних 5-ти років.

Відомо, що вже в 2021 році в рамках підписаної угоди китайський виробничий гігант МТС інвестує понад 13 млн доларів США тільки в розвиток нової лінійки смарт телевізорів KIVI 2021. Інвестиції будуть спрямовані на розробку нових апаратних і програмних рішень для істотного зростання продуктивності і реалізації ряду інноваційних технологій, нових дизайнерських рішень, а також поліпшення якості зображення і звуку.

«Ми кілька років придивлялися до бренду KIVI і його команди. Нас зацікавили їх щорічна динаміка зростання, успішна експансія на європейські та азіатські ринки, а також дуже професійний підхід до розвитку продукту і ведення бізнесу. Тому наша компанія прийняла рішення більш сфокусовано взаємодіяти з KIVI, поділитися з ними своєю експертизою і ресурсами. Такий сильний мікс вихідних факторів дає нам повну впевненість в успішності нашого спільного проєкту», - заявив Президент МТС Форест Оу.

З огляду на, величезну експертизу та досвід МТС, на виробничих майданчиках якої збирається безліч відомих світових брендів, такий фокус на спільному проєкті відкриває перед брендом KIVI величезні перспективи.

За словами Віце-президента з виробництва та інновацій, Євгенія Руденка, 2020 рік став історичним для компанії KIVI. 

«У першій половині року KIVI підписала угоду про співпрацю з Google® і вже в серпні представила результати такого партнерства в новій лінійці своїх телевізорів. У другій половині року ми вели переговори з нашими китайськими партнерами з МТС про глибоку колаборацію, і вже в 2021 покажемо результати в наших нових продуктах», - зазначив Євген Руденко.

На думку керівництва KIVI, тісна взаємодія з таким світовим гігантом як МТС, дасть дуже потужний імпульс бізнесу компанії, виведе його на абсолютно новий виток розвитку і дозволить запропонувати клієнтам продукт, що перевершує всі їх очікування.

Наступна стаття
Сучасне рішення від Acer з космічних матеріалів та з Thunderbolt 4
У сучасних умовах необхідні нові ноутбуки з повною підтримкою протимікробних рішень та достатнім технічним оснащенням для зручної автономної роботи. Acer Swift 5 якраз втілив у собі все необхідне.
Детальніше