Захисти цифровий бізнес: пропозиція на сучасні пристрої із Windows 10 Pro та Office 2019
≈ 5 хвилин читати

Шановний партнере, 

беріть участь у маркетингових програмах лояльності по продуктах Office Attach та Office Volume ESD&FPP і отримуйте бонуси.

Період дії обох програм: 01.01.2021 – 31.03.2021.  

Умови:

1. Акція діє на закупівлю пристроїв зі встановленою Windows 10 Pro одночасно (або упродовж 5 робочих днів з дати придбання пристрою) з акційними продуктами Office*

* Office Professional 2019 (ESD), Office Home & Business 2019 (FPP/ESD), Microsoft 365 Bus Std 


2. Акція поширюється на закупівлю продуктів Office Volume ESD & FPP**


** Office Home & Business 2019 (FPP/ESD), Office Professional 2019 (ESD) или Microsoft 365 Bus Std


Детальні умови акційних програм та розрахунок бонусів за закупку продуктівOffice Attach  та Office Volume ESD & FPP ви можете дізнатися на партнерському B2B порталі МТІ, а також у нашого менеджера.

Продукти Office 2019 містять ключові інструменти, потрібні для покращення бізнес-процесів і ефективнішої взаємодії з постачальниками та клієнтами.  З даними програмними продуктами Micrisoft користувачам працювати ефективніше. Крім того, тут відсутні потенційні загрози безпеці, характерні для старішого програмного забезпечення. 
А також пропонуємо Вам ознайомитися із можливостями та перевагами переходу на сучасні пристрої з Office 2019 під керуванням Windows 10 Pro від Microsoft.

 
Обговоріть сучасні пристрої з Windows 10 Pro і Office 2019 із вашими партнерами вже сьогодні. 
Таким чином, Ви допоможете своїм партнерам у тому, аби їхні клієнти-представники малого та середнього бізнесу також дізналися про ці продукти Microsoft та скористалися ними.

Наступна стаття
Акція для партнерів від Trend Micro!
Отримуйте безкоштовний доступ до продуктів ApexOne SaaS та Trend Micro Cloud App Security і беріть участь в розіграші подарунків.
Детальніше