Нові моделі ноутбуків, настільних ПК преміум-якості для роботи з графічним контентом
≈ 3 хвилини читати

На глобальній презентації новинок 23 червня 2020 року Acer показала розробки продуктів лінійки спеціалізованих пристроїв ConceptD для роботи з графічним контентом.
Сімейство ConceptD отримало нову серію ноутбуків ConceptD 3, зокрема ноутбук-трансформер ConceptD 3 Ezel для роботи з графічним контентом у дорозі, потужний настільний ПК ConceptD 100 для працівників невеликих дизайнерських компаній і творчих студій, а також три монітори ConceptD (ConceptD CP5, ConceptD CP3 і ConceptD CM3) для фахівців із комп'ютерної графіки. 

Більш детально про нові ПК ConceptD:

  • Інноваційний ноутбук-трансформер ConceptD 3 Ezel настільки зручний у роботі, що більшість операцій ви виконуватимете інтуїтивно, не замислюючись. 

Він обладнаний клавішами з бурштиновим підсвічуванням і великою скляною сенсорною панеллю із підтримкою багатопальцевих жестів. Інноваційний шарнір Acer Ezel забезпечує безліч варіантів роботи з ноутбуком – для вашої зручності він підтримує цілих шість режимів використання. У режимі стійки, наприклад, зручно малювати на екрані, а в режимі дисплея – презентувати свої роботи.
Ще має регульований режим дисплея на підставці, режим традиційного ноутбука, режим планшета та режим демонстрації. 

Сенсорний FHD-екран із діагоналлю 14 або 15,6 дюйма, сертифікований на відповідність системі PANTONE, охоплює 100% колірної гами sRGB та має колірну точність дельта E<2. Дисплей із реалістичним відтворенням кольорів ідеально підходить для малювання стилусом Acer Active Stylus, який має 4096 рівні чутливості до натискання.  

ConceptD 3 Ezel обладнаний процесором Intel® Core™ i7-10750H 10-го покоління або процесором Intel Core i5-10300H 10-го покоління, відеокартою NVIDIA® Quadro® T1000 (ConceptD 3 Ezel Pro) або GeForce® GTX 1650Ti та SSD-диском PCIe ємністю 1 ТБ. 

Серед інших переваг – 18 годин роботи від акумулятора, набір програмованих клавіш і широкий вибір можливостей підключення, зокрема пристрій зчитування карток SD 7.0 і порт USB Type-C Thunderbolt™ 3. 
При цьому важить пристрій, залежно від моделі, усього 1,68 кг (14’’) або 1,95 кг (15’’). 
ConceptD 3 Ezel надійде в продаж в Україні в вересні. А передзамовити його можна вже зараз в МТІ.

  • Високопродуктивний ноутбук ConceptD 3 із класичним дизайном корпусу дає змогу працювати й творити в дорозі. Він ідеально підходить для художників, які надають перевагу традиційним розкладним ноутбукам. 
20 годин роботи від акумулятора забезпечують можливість працювати та демонструвати роботи, де б ви не перебували. Пристрій оснащено відеокартами NVIDIA Quadro T1000 (ConceptD 3 Pro) або GeForce GTX 1650Ti та новими процесорами Intel Core H-серії 10-го покоління, а також FHD-дисплеєм із діагоналлю 14 або 15,6 дюйма, сертифікованим на відповідність системі PANTONE. Тому він чудово підходить для 2D- та 3Dдизайну, де дуже важливим є точне відтворення кольорів.  

Старт продажів ноутбука ConceptD 3 в Україні починається в жовтні.  



  • Настільний ПК ConceptD 100 ідеально підходить для виконання складних і насичених контентом проєктів із 2D-дизайну, а також для 3D-моделювання початкового рівня в CAD. 
Це оптимальний робочий інструмент для професійних художників і чудовий вибір для мультимедійних класів навчальних установ. Комп'ютер ConceptD 100 обладнаний потужним процесором 9-го покоління Intel Core та відеокартою NVIDIA GeForce або Quadro, тому робочі процеси 2D-графіки та прості завдання з 3D-моделювання виконуються швидко й точно. 

Попри компактну конструкцію, пристрій дає змогу працювати зразу в кількох спеціалізованих програмах завдяки швидкодійній оперативній пам'яті DDR4 ємністю 32 ГБ, SSD-диску для зберігання даних на 256 ГБ та широким можливостям підключення. 
ConceptD 100 надійде в продаж в Україні в жовтні цього року.

Для замовлення та уточнення ціни звертайтеся до вашого менеджера МТІ.

Наступна стаття
Пропозиція від MSI на Barebone-неттопи
Відтепер гарантія на всі Barebone-неттопи MSI збільшена із 12 до 24 місяців.
Детальніше