Світовий ринок SSD-накопичувачів виріс більш ніж на третину
≈ 2 хвилини читати

Фаунт-Веллі, Каліфорнія (США) – 21 квітня 2020 року – американська компанія Kingston Digital, Inc. очолила рейтинг постачальників твердотільних накопичувачів в каналі за підсумками 2019 року.

Згідно з дослідженням аналітичної компанії Forward Insights, загальний обсяг світових поставок SSD в канал в 2019 році виріс на 36% і склав 120 мільйонів накопичувачів. При цьому, на частку Kingston припадає18,3% пристроїв. Також до трійки лідерів увійшли Western Digital і Samsung (16.5% і 15.1% відповідно).

Як зазначив, коментуючи результати дослідження, президент і головний аналітик Forward Insights Грегорі Вонг: «Попит в каналі залишався дуже високим протягом всього 2019 року. Завдяки конкурентному портфоліо і розвиненій мережі дистрибуції, Kingston вдалося продемонструвати зростання вдвічі вище середньоринкового і вийти в лідери поставок в каналі».

У свою чергу, аналітики компанії TRENDFOCUS провели дослідження всіх світових поставок SSD, також зафіксувавши більш ніж 30-відсоткове зростання ринку, яке сягнуло 276 млн. накопичувачів. Як і в каналі, в трійку лідерів увійшли Kingston, Western Digital і Samsung.

Експерти підкреслюють, що завдяки зростанню клієнтського, індустріального і OEM (Original equipment manufacturer) секторів, потреба ринку в SSD залишилася високою і протягом першого кварталу 2020 року.

За словами віце-президента TRENDFOCUS Дона Дженетт сприятливе ціноутворення протягом більшої частини 2019 року допомогло попиту на SSD в клієнтському секторі, що дозволило OEM-виробникам збільшити пропозицію систем з твердотільними накопичувачами. «Протягом наступних місяців 2020 року відсоток ПК з встановленими SSD буде залишатися високим, також залишиться високим попит на SATA SSD в розгорнутих центрах обробки даних, так само як і продовжиться зростання попиту в PCIe для проєктів класу Hyperscale» – заявив Дженетт.

З ним також згоден і менеджер напрямку SSD Kingston Аріель Перес, який відзначив, що успіх компанії в минулому році і продовження зростання частки Kingston в першому кварталі поточного року обумовлені, в першу чергу, інноваціями і пропозицією нових продуктів із фокусуваням на потреби клієнтів.

Так, з 2019 року портфоліо Kingston поповнилося трьома новими клієнтськими SSD, п'ятьма моделями для центрів обробки даних (дві з них отримали статус VMware Ready ™) і запуском першого рішення для U.2 NVMe PCIe.

«Ми продовжуємо зміцнювати наші позиції в клієнтському секторі сильною пропозицією SATA рішень, а також особливими рішеннями NVMe, оптимізованими для ноутбуків і настільних ПК. На додаток до зростання в OEM- і партнерського виробництва, ми представили кілька нових індустріальних рішень з передбачуваною продуктивністю і більш точним позиціонуванням для різних додатків і робочих середовищ» – резюмував Перес.

Наступна стаття
Panasonic надає ключі для налаштування віддаленої роботи АТС
Для налаштування віддаленої роботи АТС серій KX-NS500UC, KX-NS1000UC, KX-NSX1000 та KX-NSX2000.
Детальніше