Вікторина від ASUS
≈ 3 хвилини читати

Компанія ASUS анонсувала старт вікторини на знання своєї продукції, яка допоможе організувати ефективне робоче місце вдома під час карантину. 

Умови дуже прості: необхідно всього лише правильно відповісти на 7 питань – і далі чекати результатів розіграшу за допомогою неупередженого Random.org. 

Призова вікторина триває 19 квітня 2020 року (включно). 

Питання вікторини і подробиці про участь ви можете знайти за посиланням https://bit.ly/2UICEma

Для тих, хто не до кінця впевнений у своїх знаннях або хоче дізнатися про можливості моніторів серії ASUS ProArt більше, є невелика «шпаргалка» – https://www.asus.com/ua/ProArt/

Для поліпшення якості роботи з дому з особливою ретельністю варто поставитися до якості монітора: наскільки добре він виконує покладені на нього функції і чи не час замінити його на більш функціональну модель. Адже всі наші робочі завдання зараз перенеслися в «домашні офіси», а також істотно збільшився час, яке все стали проводити онлайн. Одним з універсальних виборів може стати портативний монітор, який розширить можливості користувача незалежно від сфери завдань – бізнес, маркетинг або дизайн. Такий монітор однаково добре підійде як для працюючої людини, так і для студента або школяра, активно включеного в процеси онлайн навчання. 

Спеціальна серія професійних моніторів ASUS ProArt призначена для людей, які вибирають повну свободу для творчості. Всі монітори серії ASUS ProArt можуть похвалитися точною передачею кольору, високою контрастністю, розширеним динамічним діапазоном, технологією ProArt Calibration і багатьма іншими технологічними вдосконаленнями. Завдяки цьому їх вибирають професійні фотографи, фотокоректори і режисери відеомонтажу в усьому світі. 

Наступна стаття
Користуйтеся перевагами та пропонуйте клієнтам сучасні пристрої з Office 2019 під керуванням Windows 10 Pro
Забезпечте надійні функції безпеки, продуктивні робочі цикли та гнучке керування. Сучасний пристрій із Windows 10 Pro та Office 2019 довго працює від акумулятора, швидко запускається і підтримує вбудовані функції безпеки.
Детальніше