Спецефекти нового фільму "Terminator: Dark Fate" втілені завдяки моніторам ColorEdge HDR від EIZO
≈ 1 хвилина читати

Хакусан, Японія, 31 жовтня 2019 року – корпорація "EIZO" (номер на Токійській фондовій біржі: 6737) оголосила, що її професійні монітори ColorEdge HDR (розширений динамічний діапазон) використовувалися при створенні фільму «Термінатор: Фатум», який вийшов на екрани в листопаді 2019 року.

Продюсер фільму, компанія Skydance Media, займалася також спецефектами для фільму, покладаючись при цьому на продукцію ColorEdge від EIZO для забезпечення послідовності та сумісності протягом всього процесу творчої роботи, а також, щоб бачення творців фільму було саме тим, яке побачать глядачі в кінотеатрах. Компанія Skydance використовувала монітори ColorEdge CG319X і CG279X для монтажних робіт і контрольний монітор ColorEdge PROMINENCE CG3145 HDR для перевірки остаточної картинки і установки кольору.

Skydance і її партнери працювали над тисячами кадрів спецефектів для створення всього – від каскадерської роботи, згенерованих комп'ютером героїв до повністю згенерованого комп'ютером оточення для отримання епічної кульмінації фільму.

Джейк Меймюдес, відповідальний за спецефекти, коментує: "Для збереження точності на різних робочих станціях і у різних акторів ми значною мірою покладалися на продукцію EIZO. CG279X – це справжня робоча конячка для нас. Це по-справжньому досконалий монітор для нашого процесу створення спецефектів, а коли ви працюєте над кіно такого масштабу, абсолютно необхідно домогтися правильних кольорів ".

Монітори ColorEdge CG319X і CG279X оснащені вбудованими калібрувальними датчиками, завдяки яким на кожному кроці процесу кожен кадр, над яким виконувалася робота, залишався постійним і узгодженим. "Я користуюся продукцією EIZO в своїй роботі останні 3,5 року і став великим фанатом монітора CG318-4K, а зараз і CG319X. Важливим питанням є колір і те, що я можу покластися на нього кожен раз, коли приходжу на роботу", – говорить Ерік Барба, відповідальний за спецефекти.



Монітор установки кольору ColorEdge PROMINENCE CG3145 HDR використовувався в редакційних апаратних для відтворення DCI-P3, тобто використовуваного в кінотеатрах колірного простору. Завдяки йому команда могла з високою точністю передбачати те, що побачать глядачі в кінотеатрі, і відкоригувати кожну деталь для створення досконалої вихідної картинки.


Режисер фільму «Термінатор: Фатум» Тім Міллер додає: "Ці монітори фантастичні, точність відтворення кольорів дивовижна. Вони [EIZO] зробили роботу кожного з нас набагато простішою, і ми сподіваємося, що вони пишаються роботою, яку їх монітори уможливили".

Наступна стаття
Компанія Epson стала лідером ринку інсталяційних проєкторів в Україні
Компанія Epson зміцнила лідерські позиції на українському ринку проєкторів за рахунок збільшення продажів у сегменті лазерних інсталяційних проєкторів з яскравістю від 6000 до 9999 лм.
Детальніше