Сучасне рішення від Acer з космічних матеріалів та з Thunderbolt 4
≈ 4 хвилини читати

Шановні партнери!

Зустрічайте легкий та сучасний 14-дюймовий ноутбук Swift 5, що відповідає усім специфікаціям платформи Intel Evo. Це витончене поєднання стилю та функціональності, що доповнене антимікробним покриттям, яке протидіє утворенню плям та запаху. 

Особливості:

  • Менше ніж 1 кг: досягайте більшого, скориставшись меншим
Swift 5 – ультратонкий і легкий ноутбук, у якому поєднано стильний вигляд, потужні можливості та портативність. Його корпус завтовшки 14,95 мм виготовлений із магнієволітієвого та магнієво-алюмінієвого сплавів високого класу і приховує процесори Intel® Core™ наступного покоління з потужною вбудованою відеокартою на базі нової архітектури Intel Xe та додаткові відеокарти NVIDIA® GeForce® MX350. 

При цьому вага пристрою не перевищує 1 кг. Така потужність надає можливість безперешкодно запускати кілька програм одночасно, а високошвидкісний SSD-диск PCle обсягом 1 ТБ у поєднанні з картою пам’яті LPDDRAX ємністю 16 ГБ забезпечує їхнє швидке завантаження.
Крім того, доступна зручна функція перемикання між трьома режимами охолодження: тихим, звичайним і швидкісним.

  • Естетика Svelte та вражаючий екран
Ноутбук Swift 5 доступний у двох колірних палітрах: тьмяний зелений або золотий «сафарі». 
Повністю металевий корпус ноутбука має помірно гострі кути та лаконічні лінії. Модель цього року випуску містить спеціально розроблений шарнір, який дещо піднімає пристрій, коли екран відкрито. Це впливає на ергономіку набору тексту, покращує тепловідведення.

Відкривши ноутбук, ви побачите велику сенсорну панель і 14-дюймовий сенсорний дисплей FHD IPS4, які підтримують використання багатопальцевих жестів, що сприяє інтуїтивній роботі. Екран має яскравість 350 ніт, охоплює 72% гами NTSC і оточений ультравузькою рамкою. 

Співвідношення поверхні екран/корпус становить 90% і забезпечує максимально природне сприйняття відеоряду.

  • Скло Antimicrobial Corning® Gorilla® Glass

Сенсорний дисплей Swift 5 вкритий склом Antimicrobial Corning® Gorilla® Glass. Також власник пристрою має можливість додати антимікробне покриття на сенсорну панель, клавіатуру та всі кришки ноутбука.

  • Повний спектр можливостей підключення та робота від акумулятора протягом дня

Ноутбук Swift 5 обладнаний великим акумулятором ємністю 56 Вт-год, заряду якого вистачає на цілий день роботи пристрою. Його можна зарядити в швидкому режимі (4 додаткові години роботи забезпечено лише за 30 хвилин заряджання).

  • Пристрій оснащено найрізноманітнішими можливостями підключення (порти USB Type-C, Thunderbolt™ і USB 3.2 2-го покоління, а також технологія Dual Band Intel® Wi-Fi 6 (GIG+) та Bluetooth 5.0), завдяки чому його належно оцінять користувачі, яким потрібно працювати в дорозі. 
Модель Swift 5 також обладнано вбудованим сканером відбитків пальців за технологією Windows Hello. Крім того, він підтримує функцію Wake on Voice, що дає користувачам змогу активувати ОС Windows 10 та надсилати до неї запити навіть за вимкненого екрана.

Щодо замовлення звертайтеся до вашого менеджера МТІ.

Більше про модель Swift 5 (SF514-55T) у відео:



Наступна стаття
Новий Lenovo Tab P11 Pro – розумні технології для розумного життя
Новий планшет Tab P11 Pro є чудовим пристроєм для підвищення продуктивності та для швидкого вирішення робочих завдань.
Детальніше