Компанія Acer представила три нові ноутбуки серії Travel Mate для корпоративного сегменту та підприємців
≈ 2 хвилини читати

До серії Travel Mate увійшли ноутбуки: 

  • Travel Mate Spin P4 (TMP414RN-51) – це ноутбук-трансформер з 14-ти дюймовим сенсорним екраном, покритий склом Full HD Corning® Gorilla® Glass та має стилус Acer Active та чорнило Windows Ink;
  • Travel Mate P4 (TMP414-51) – традиційна модель потужного ноутбука;
  • Travel Mate P2 (TMP214-53) – міцний ноутбук з достатньою кількістю портів. 

Серія Travel Mate – вважаються дуже потужними, і не дивно, бо вони оснащені Intel® Core ™ 11-го покоління з графікою Iris® X e або дискретними графічними процесорами NVIDIA® GeForce® MX350, а також мають оперативну пам'ять DDR4 об'ємом до 32 ГБ, 4-смугові твердотілі накопичувачі PCIe та твердотілий накопичувач M.2 місткістю 1 ТБ. 

Час роботи ноутбуків Travel Mate Spin P4 та Travel Mate P4 вистачає до 15 годин роботи (за годину можна зарядити ноутбуки до 80%), а Travel Mete P2 до 13. 

Всі три моделі поставляються з Intel Wi-Fi 6 (Gig +), і мають можливість підключення 4G LTE з підтримкою eSIM, що дозволяє миттєво підключатися до локальних мереж і швидко налаштовувати нові тарифні плани (не змінюючи SIM-карти). 

Travel Mate P4 та Travel Mate Spin 4 мають встановлений модуль Trusted Platform Module (TPM) 2.0, що захищає від несанкціонованого доступу. А для максимальної безпеки на цих двох ноутбуках було встановлено IK-камери та сканер відбитків пальців. 

Для замовлення звертайтеся до нашого менеджера. 

Бажаємо гарних продажів!

Наступна стаття
Компанія Аcer оновила ноутбуки ConceptD 7 та ConceptD 7 Pro
Тонкі та легкі ноутбуки ConceptD 7 та ConceptD 7 Pro чудово підійдуть для працівників творчих професій: дизайнерів, режисерів, архітекторів, розробників.
Детальніше