MTI hi-tech Engineering розширює свій профіль і стала офіційним сервісним партнером виробників електро-, бензоінстурменту та садового обладнання Stark та Gardena
≈ 0 хвилин читати

MTI hi-tech Engineering, компанія з післяпродажного сервісного обслуговування широкого спектру техніки та обладнання, рада оголосити про укладення нових сервісних контрактів із Stark та Gardena – відомими виробниками електро- бензоінстурменту та садового обладнання.

Згідно контрактів про співпрацю із Stark і Gardena, починаючи із 15 травня 2023 року, MTI hi-tech Engineering буде здійснювати повний спектр гарантійного та післягарантійного сервісного обслуговування техніки цих виробників, а саме діагностику, ремонт, технічне обслуговування та заміну несправних запчастин.

Сервісне обслуговування в MTI hi-tech Engineering поширюється на весь асортимент Stark і Gardena, який включає електроінструмент, бензоінструмент, генератори, компресори, садове обладнання, станки, зварювальне обладнання і т.д.

Як офіційний сервісний партнер Stark і Gardena Техцентр МТІ під час гарантійного терміну виконуватиме безкоштовну заміну запчастин, які необхідні для відновлення роботи обладнання. Крім того, компанія гарантує наявність оригінальних запчастин для ремонту, які поставляються напряму від виробників.

Після закінчення гарантійного терміну у MTI hi-tech Engineering користувачам пропонується якісний та швидкий ремонт будь-яких несправностей. Також клієнти завжди можуть отримати професійні консультації кваліфікованих майстрів щодо експлуатації техніки.

В роботі Техцентр МТІ завжди прагне забезпечити клієнтів швидким та якісним сервісним обслуговуванням, щоб зберегти та відновити продуктивність техніки при найнижчих витратах на ремонт.

Однією з переваг Техцентру МТІ у порівнянні з іншими сервісними центрами за тими самими категоріями техніки є можливість відновлення техніки на елементному рівні. Дана послуга передбачає дрібний ремонт, заміну окремих компонентів або елементів без необхідності повної замінювання або відправлення на завод виробника. Наприклад, у випадку електроінструменту – це можуть бути заміна приводу, мотора, перемикачів, заміна зношених втулок, частин механізму тощо.

«Ринок дуже швидко змінюється і, маючи потужну технічну базу, треба бути готовим до запитів клієнтів під інші потреби. У Техцентрі МТІ ми завжди знаходимося у пошуку нових напрямків діяльності, особливо, звертаємо увагу на ті, де можемо запропонувати ринку щось нове.

MTI hi-tech Engineering володіє однією із найкращих в Україні експертиз у сфері професійного ремонту комп’ютерної техніки на елементному рівні. Відповідно, ми постійно працюємо над розширенням профілю і підвищенням кваліфікації наших технічних фахівців. Це дає нам можливість пропонувати ринку якісні послуги і в ремонті іншого обладнання. Так, півроку тому був величезний попит на послуги з ремонту генераторів, а Техцентр МТІ проводив більш специфічний ремонт плат керування на елементному рівні.

Таким чином, і зараз запуск напрямку із ремонту електро/бензоінструменту та садово-паркового обладнання з елементною експертизою – це вихід на новий ринок, особливо, в умовах дефіциту запчастин для модульних ремонтів та їх високої вартості.

При цьому, ми прагнемо не тільки збільшувати об'єми ремонтів, а й підвищувати якість обслуговування та результативність ремонтів для наших клієнтів», –  прокоментував Сергій Козловський, директор Техцентру МТІ.


Про компанії Stark та Gardena

Stark є відомим німецьким виробником електро- та бензоінструменту для дому та промисловості. Компанія заснована в 1978 році і має багаторічний досвід у виробництві інструментів. Спеціалізується на виробництві різних типів інструментів, включаючи свердла, пилки, гайковерти, шліфувальні машини, компресори, насоси, генератори тощо. Stark пропонує широкий асортимент продукції для різних галузей, таких як будівництво, ремонт та обслуговування автомобілів, лісове господарство, садівництво та багато іншого. Всі інструменти Stark виробляються з високоякісних матеріалів і обладнані передовою технологією, що забезпечує їх надійність та довговічність.

Компанія зосереджена на постійному вдосконаленні технологій та розробці нових продуктів, що дозволяє їй залишатися на передовій в галузі виробництва інструментів.

Gardena – це німецький виробник техніки для догляду за садом і городом. Компанія була заснована в 1961 році і належить до концерну Husqvarna Group, який є одним із провідних виробників техніки для лісового і садового господарства в світі. Має широкий асортимент продукції, що включає в себе газонокосарки, тримачі і шланги для поливу, насоси, садові інструменти та інше обладнання. 

Gardena завжди була відома своїми інноваційними рішеннями та високою якістю продукції. Компанія активно застосовує новітні технології у виробництві техніки, що дозволяє покращувати ефективність роботи і спрощувати процес догляду за садом і городом для своїх клієнтів.

Наступна стаття
Компанія МТІ оголошує про отримання статусу офіційного дистрибутора Mikrotik для постачання продуктів виробника на український ринок
Однією з головних переваг рішень Mikrotik є широкий модельний ряд та наявність власної операційної системи RouterOS, для керування пристроями.
Детальніше