Noblechairs LEGEND Series: нова ера комфорту та дизайну в світі ігрових крісел
≈ 3 хвилини читати

У асортименті Noblechairs поповнення розкішною новинкою - це геймерське крісло TX Anthracite із серії LEGEND. Серія LEGEND назва говорить сама за себе: Noblechairs інспірувався при її своренні лаконічним дизайном ICON, вентиляційним  відрізком з EPIC та ергономічними функціями підтримки поясниці HERO. Тому LEGEND TX Anthracite забезпечує найвищий рівень комфорту та ергономіки.

Крісло створене в такому стилі, який ідеально вписується в будь-який офіс або геймінговий простір, з прямими лініями та королівсько-сірою тканиною оббивки, яка виглядає стримано, але все ще привертає увагу.

LEGEND TX Anthracite використовує тільки найкращі матеріали, щоб задовольнити вимоги своїх клієнтів. М'який матеріал оббивки, комфортна холодна піна та міцна сталева рама гарантують довговічність та комфорт. Крім того, крісло виготовлено за допомогою повністю автоматизованого виробничого процесу, використовуючи високоточні машини для створення сталевої рами, вирізання та пошиття оббивки та поєднання всіх частин, щоб досягти максимальної якості.

Ергономіка для Noblechairs одна з ключових речей, що відображається в конструкції з інтегрованою регульованою підтримкою попереку, регульованою висотою сидіння, практичною функцією нахилу, 4D підлокітниками, регульованим кутом нахилу спинки і деформаційно стійкою холодною піною. 
Крісло призначене для використання як на м'яких, так і твердих покриттях, з великими коліщатками діаметром 60 мм, які є тихими і можуть витримувати до 150 кг.

У комплекті є набір подушок для додаткового комфорту. 


Характеристики LEGEND TX Anthracite:

  • Інтегрована регульована поперекова підтримка.
  • Регульована висота сидіння.
  • Практична функція нахилу (макс. 11°).
  • 4D підлокітники для максимального регулювання.
  • Регульований кут нахилу спинки (від 90° до 125°).
  • Холодна піна, стійка до деформацій.
  • Міцний гідравлічний газліфт (клас 4).
  • Сертифікація офісного крісла відповідно до DIN EN 1335.
  • Міцна сталева рама.
  • Коліщатка 60 мм підходять для твердої та м'якої підлоги.
У підсумку, LEGEND TX Anthracite - розкішне геймерське крісло, яке втілює легендарний дизайн та високоякісні матеріали Noblechairs, поєднані з неперевершеною ергономікою, точним виготовленням та функціональністю. 

Крісло LEGEND TX Anthracite вже у продажу.


Наступна стаття
Нові електросамокати Acer ES Series 3 та Acer ES Series 5: майбутнє міської мобільності
Обидві моделі легкі та компактні і допоможуть спритно маневрувати сучасними міськими джунглями і без зусиль добиратися, куди вам потрібно в межах міста.
Детальніше