Нова ОС Windows 11 - революційні можливості для покращення командної роботи й підвищення креативності в захищеному середовищі
≈ 3 хвилини читати

Шановні партнери!

Приймайте виклик із сучасними пристроями та новою операційною системою Windows 11. З 5 жовтня компанія Microsoft оголосила про вихід безкоштовного оновлення до Windows 11 для ПК з Windows 10, що відповідають вимогам, а також стануть доступними для придбання нові комп'ютери з Windows 11. 

З Windows 11 для платформи Intel vPro працівникам набагато легше бути більш зосередженими й організованими та забезпечити захист їхньої роботи. 

Працюйте у більш інтелектуальний й швидкий спосіб із сучасними пристроями на новій ОС Windows 11:



Проста і потужна взаємодія з користувачем допоможе співробітникам зосередитися на роботі і досягати кращих результатів. Оптимізований інтерфейс, персоналізовані віджети та можливість закріплювати застосунки на екрані допоможуть «очистити канал» від зайвого та знизити когнітивне навантаження.



Нова операційна система включає інтеграцію з Microsoft Teams для ефективної спільної роботи.

Організувати зустрічі та загальний доступ до контенту тепер значно легше. Мікрофон вмикається і вимикається прямо на панелі завдань. Автоматичне розмиття фону і шумозаглушення допомагають повністю зосередитися на розмові, не відволікаючись на сторонні фактори.

Сумісність застосунків і хмарне управління допоможуть клієнтам без проблем перейти на нову систему. Вони зможуть впевнено адаптуватися до нових функцій, знаючи, що їх улюблені програми та інструменти управління з Windows 10 залишаться доступними завдяки службі Assure. 

Windows11 також пропонує більше контролю над оновленнями та можливість запускати комп'ютери віддалено відповідно до політики компанії.

Допоможіть вашим клієнтам захистити їх дані та доступ з новою ОС, яка готова до моделі «Нікому не довіряй». Також із легкістю захищайте посвідчення користувачів без паролів.

Сучасні пристрої – сучасні рішення

Пропонуємо розглянути відповідні інструменти продуктивності, найкращі для чергового оновлення Вашого ПК, як у випадку одноразової купівлі (Office Home та Business 2021), так і передбачені для підписки на Microsoft 365 для Вашого бізнесу:



Для замовлення та додаткової консультації щодо нової ОС Windows 11 та продуктів компанії Microsoft звертайтесь до менеджера компанії МТІ.

Бажаємо гарних продажів!


Наступна стаття
KIVI представила нову серію телевізорів 2021 року з безкоштовним контентом «з коробки»
KIVI традиційно надає 3 роки гарантії на дисплейний модуль. Продажі нової лінійки телевізорів KIVI стартують з 15 жовтня 2021 року.
Детальніше