Новий бренд комплектуючих для геймерів у Kingston Technology — Kingston FURY
≈ 3 хвилини читати

Американська компанія Kingston Technology Company, Inc. 1 червня 2021 року представила шанувальникам та експертам геймінгу бренд високопродуктивних товарів – Kingston FURY.

Новий бренд об'єднає лінійки потужних DRAM, флеш-накопичувачів і SSD, які раніше представлені на ринку під брендом HyperX, права на який були викуплені компанією Hewlett-Packard в лютому цього року.

На презентації бренду, старший директор з маркетингу Kingston Technology Крейг Тіллмонт зауважив: «30-річний досвід компанії в розробці, виробництві, тестуванні і підтримці клієнтів, який стоїть за численними рекордами розгону і нагородами, продовжує нову еру високопродуктивних рішень DRAM і флеш-пам'яті для оверклокерів і кіберспортсменів тепер під новим брендом Kingston FURY».


Незабаром виробником буде представлено повну лінійку пропозицій Kingston FURY DDR4 і DDR3, а в 4-му кварталі запущено найочікуванішу новинку сезону  –  модулі пам'яті DDR5. А зараз для цього проводяться кваліфікаційні випробування і тестування на сумісність із материнськими платами провідних світових виробників.

Серед новинок  Kingston FURY наступні лінійки пам'яті: 

  • Kingston FURY Renegade – лідер по продуктивності з частотами до 5 333 МГц DDR. Висока швидкість і низька латентність – найкраще рішення для забезпечення безкомпромісної продуктивності комп'ютерних систем. Пам'ять DDR4 з RGB-підсвічуванням і без неї.

  • Kingston FURY Beast – ідеальне високопродуктивне і економічне оновлення з частотами до 3 733 МГц DDR для геймерів і ентузіастів ПК. Пам'ять DDR3, а також DDR4 з RGB-підсвічуванням і без неї.

  • Kingston FURY Impact – високопродуктивне рішення SO-DIMM з частотами до 3 200 МГц DDR для ноутбуків, NUC та інших ПК з малим форм-фактором. Пам'ять DDR3 і DDR4.

Скоро очікуйте надходження новинок на склад.

Наступна стаття
В Україні стали доступні Deco X60 і Deco X20 від TP-Link із підтримкою стандарту Wi-Fi 6
Нові Mesh-системи покривають стабільним надшвидким Wi-Fi 6 цілий будинок, усувають слабкі зони, а також дозволяють підключити всі домашні гаджети та завжди бути на зв'язку.

Детальніше