Новий 3-діапазонний маршрутизатор із підтримкою Wi-Fi 6
≈ 1 хвилина читати

Новий маршрутизатор Archer AX90 від TP-Link відрізняється солідним набором функцій. Це пристрій без слабких місць, який повністю задовільнить мережеві потреби і стане чудовим заділом на майбутнє.


Роутер працює в трьох діапазонах та забезпечує швидкість з’єднання до 4804 Мбіт/с на першій частоті 5 ГГц, до 1201 Мбіт/с на другій частоті 5 ГГц та до 574 Мбіт/с на частоті 2,4 ГГц.

Підтримка технології OneMesh стане простим засобом для створення Mesh‑мережі з одним ім’ям і безшовним покриттям в усьому будинку. Крім цього, покриття такої мережі легко збільшити, підключивши до роутера підсилювач Wi-Fi cигналу або інший маршрутизатор з підтримкою OneMesh. Ну а підтримка технологій OFDMA та MU‑MIMO дозволяє оперативно передавати дані одразу на кілька пристроїв.

Archer AX90 оснащений потужним 4-ядерним процесором з тактовою частотою 1,5 ГГц, який забезпечує високий рівень швидкодії, швидку передачу даних і плавну роботу більшості підключених пристроїв. 

Також зазначимо наявність восьми зовнішніх антен з високим коефіцієнтом підсилення сигналу, чудового набору гігабітних портів (1 порт WAN/LAN 2,5 Гбит/с + 1 гігабітний порт WAN/LAN + 3 гігабітні порти LAN) та двох інтерфейсів USB – 3.0 и 2.0.

Однією з найбільш важливих переваг роутера стане пакет безпеки TP‑Link HomeShield, де є все необхідне для виявлення уразливостей, ефективного контролю часу, який проводиться в мережі, а також блокування небажаних сайтів. HomeShield постійно моніторить домашню мережу, зберігає статистику використання Wi‑Fi та формує щотижневі та щомісячні звіти. Не забуте і шифрування WPA3, яке надійно захистить вашу техніку від несанкціонованого доступу.

Для замовлення новинки звертайтеся до нашого менеджера!

Наступна стаття
Захисти цифровий бізнес: пропозиція на сучасні пристрої із Windows 10 Pro та Office 2019
Отримуйте максимальну безпеку пристроїв та облікових записів ваших клієнтів із Office 2019 під керуванням Windows 10 Pro. Забезпечте надійні функції безпеки, продуктивні робочі цикли та гнучке керування.
Детальніше