Стартує програма від Huawei – Flash Only+ для прискорення роботи всіх галузей
≈ 6 хвилин читати

Huawei запустила програму «Flash Only+ прискорює роботу всіх галузей», покликану прискорити процес використання All-Flash систем зберігання даних у всіх галузях підприємництва. Програма доступна і в Україні. З детальнішою інформацією можна ознайомитись за посиланням.

Флеш-накопичувач Huawei OceanStor Dorado забезпечує оптимальну взаємодію з користувачем і сприяє стійкому зростанню вашого бізнесу.

Програма Flash Only+ усуває проблеми технічного характеру, пов’язані з використанням флеш-накопичувачів для особливо важливих сервісів.

Програма Huawei Flash Only+ дозволяє клієнтам прискорити роботу бізнесу, забезпечуючи найкращу в галузі продуктивність, надійність та ефективність All-Flash OceanStor Dorado. Huawei OceanStor Dorado забезпечує чотирирівневу надійність на рівні 99,99999% і витримує послідовний вихід з ладу 7 із 8 контролерів без переривання обслуговування. Найвища у галузі продуктивність досягатиме 20 млн операцій введення-виведення на секунду при мінімальній затримці у 0,1 мс. Для клієнтів забезпечено можливість заміни та оновлення систем без перенесення даних протягом 10 років.

Програма Flash Only+ забезпечує преміальні технічні переваги, щоб зробити флеш-сховища більш економічно ефективними

Програма Flash Only+ надає клієнтам максимальну продуктивність флеш-накопичувача за ціною гібридного сховища даних із однаково ефективною місткістю. Huawei OceanStor Dorado застосовує модель ефективної місткості, що базується на можливостях дедублікації і стиснення даних1. Це гарантує у 5 разів вищу ефективну місткість для задоволення реальних потреб. Після узгодження ефективна місткість надається протягом усього життєвого циклу. Ця програма застосовується до Huawei OceanStor Dorado 3000 V6.

Примітка:

Клієнти, які приєднаються до програми до 31 грудня 2020 року, зможуть розвивати свій бізнес завдяки можливостям All-Flash за ціною гібридного сховища даних. 

Щоб отримати докладнішу інформацію, будь ласка, звертайтеся до менеджера МТІ.
Детально також читайте Flash Only+ Website.

Наступна стаття
Нові БФП серії WG7400 та imageRUNNER 2425 від компанії Canon для потреб великих та маленьких підприємств
Ці розумні пристрої розроблені з однією метою – стати надійним помічником для бізнесу та задовольнити потреби найвимогливіших користувачів.
Детальніше