Найшвидший у світі ігровий монітор від ASUS Republic of Gamers (ROG)
≈ 7 хвилин читати

ASUS Republic of Gamers (ROG) представляє найшвидший у світі ігровий монітор ROG Swift 360Hz PG259QN із частотою оновлення екрана 360 Гц, орієнтований на шанувальників динамічних змагальних ігор, зокрема битв Battle Royale.  

ROG Swift 360Hz PG259QN оснащений швидкою 24,5-дюймовою IPS-панеллю з роздільною здатністю Full HD (1920x1080), в якій стан рідких кристалів може змінюватися в чотири рази швидше, ніж у звичайних панелях IPS, що забезпечує відгук в 1 мс (GTG). Сумісність панелі зі стандартом розширеного динамічного діапазону HDR10 означає підвищену яскравість і більше колірне охоплення в порівнянні зі звичайними моніторами. 

Завдяки вбудованому процесору NVIDIA® G-SYNC® усувається неприємний ефект розриву кадру та зменшується затримка відображення. Ентузіасти й професійні геймери оцінять змінну частоту оновлення екрана (VRR) і технологію Variable Overdrive для усунення візуальних артефактів і першокласного геймплея. 

У дизайні ROG Swift 360Hz PG259QN зведені до мінімуму відволікаючі чинники, щоб гравці були повністю зосереджені на грі. Нижня рамка пристрою має матове покриття, щоб зменшити відображення на екрані, а індикатор розміщено з нижньої сторони рамки далеко від поля зору користувача. Компактна V-подібна підставка дозволяє геймерам перемістити клавіатуру та мишу ближче до монітора, щоб звільнити більше місця для комфортної гри. 

Монітор також оснащений радіатором із великою площею теплообміну, що забезпечує ефективне охолодження його компонентів під час ігрових марафонів.


Технічні характеристики ROG Swift 360Hz PG259QN
Розмір панелі (діагональ) 24,5-дюймова панель (16:9), тонка рамка з трьох сторін екрана
Тип панелі Швидка IPS-панель
Поверхня панелі Матова
Роздільна здатність 1920x1080
Яскравість 400 кд/м² (стандарт/HDR вкл.)
Частота оновлення 360 Гц (стандарт)
Кути огляду CR≧10 178° (по горизонталі) / 178° (по вертикалі)
Кількість відтінків 16,7 млн
Час відгуку 1 мс (GTG)
Підтримка HDR (High Dynamic Range) HDR 10
Точність передачі кольору ΔE < 1,5
GameVisual Режими G-Sync Esports, RTS/RPG, Racing, sRGB, Cinema та Scenery
Фабричне калібрування кольору Так
GamePlus Так (приціл, таймер, лічильник FPS, вирівнювання зображення, секундомір)
ULMB Так (підтримка 240 Гц и 144 Гц)
Процесор G-Sync Так
Інтерфейси DisplayPort 1.4,
HDMI 2.0,
USB 3.0 x 2,
вихід для навушників
Особливості конструкції Нахил: –5°~+20°
Поворот екрана: –25°~+25°
Портретний режим: 0°~+90°
Регулювання висоти: 0–120 мм
VESA-кріплення: 100 x 100 мм
Розміри 557 x (379–499) x 247 мм (с підставкою)
688 x 254 x 508 мм (упаковка)
Маса 7,1 кг (нетто), 9,9 кг (брутто)
Сертифікація Мінімізація мерехтіння: TÜV flicker free
Фільтрація синього світла: TÜV low blue light



Найшвидший у світі ігровий монітор ROG Swift 360Hz PG259QN з’явиться у продажу у вересні. Чекайте у продажу.

Про бренд ROG 

Republic of Gamers (ROG) – суббренд ASUS, під яким створюються найкращі у світі апаратні й програмні ігрові рішення. ROG був заснований у 2006 році та на сьогоднішній день пропонує лінійку інноваційних продуктів, відомих своєю якістю та продуктивністю, включно з материнськими платами, відеокартами, ноутбуками, настільними ПК, моніторами, аудіообладнанням, маршрутизаторами й периферійними пристроями. ROG також бере участь і спонсорує найбільші кіберспортивні змагання. Пристрої лінійки ROG установили велику кількість рекордів у сфері оверклокінга в різних країнах і залишаються надійним і визнаним вибором геймерів та ентузіастів з усього світу. Докладніше див. на сайті http://rog.asus.com.

Наступна стаття
Стартує програма від Huawei – Flash Only+ для прискорення роботи всіх галузей
Прискорення бізнесу за допомогою All-Flash Storage за ціною гібридного сховища даних. Це більш ефективне і економічне розгортання ресурсів флеш-пам'яті при більш низькій сукупної вартості володіння.
Детальніше