АТС Panasonic KX-NS i KX-NSX підтверджені Global-платформою для інтеграції з MS Teams
≈ 4 хвилини читати

Компанія Panasonic офіційно підтверджена та перевірена платформою Call2Teams і її АТС KX-NS i KX-NSX підтримують інтеграцію з додатком Microsoft Teams.  

Тепер, якщо ваші клієнти запитають у вас "Чи можлива інтеграція АТС NS/NSX з MS Teams?" з упевненістю відповідайте так. 

Світовий лідер у підтримці голосових команд MS Teams з будь-якою телефонною службою, Call2Teams™, – це створена глобальна платформа, яку обирають світові бренди телефонії для інтеграції з MSTeams. 

Платформа Call2Teams використовує стандартний SIP для підключення до  існуючої корпоративної телефонної системи, наприклад, телефон. Це означає, що підтримуються практично всі поточні системи. 

Це системне доповнення до Office 365, яке інтегрує будь-яку існуючу телефонну систему (АТС) з Office 365 і забезпечує функцію дзвінків у Microsoft Teams. Воно дозволяє вашим співробітникам здійснювати та приймати дзвінки з існуючої телефонної системи за допомогою програми Microsoft Teams на будь-якому пристрої, де б вони не знаходились. Це дає змогу зберегти всі існуючі номери, маршрутизацію та функцію телефонного центру, налаштовані у вашій телефонній системі.

Детальну інформацію ви можете знайти на ресурсі https://www.call2teams.com/ 

Як це працює: Call2Teams є посередником і працює як мостовий інтерфейс між АТС і MS Teams.


Про всі деталі інтеграції запитуйте у нашого менеджера. 

Бажаємо гарних продажів!

Наступна стаття
Найшвидший у світі ігровий монітор від ASUS Republic of Gamers (ROG)
Це перший у світі ігровий монітор на 360 Гц, який долає задає нові технологічні стандарти і надає кіберспортсменам нові можливості, щоб досягати найкращих результатів.
Детальніше