Sharp розширює асортимент багатофункціональних пристроїв формату A3
≈ 2 хвилини читати

Компанія Sharp розширює асортимент і новою моделлю – BP-30C25 з компактним та елегантним дизайном, що легко вписується у будь-який офісний куточок.    

Система нового BP-30C25 має багато нових функцій, що підвищує продуктивність та новаторські покращення безпеки. Користувацький інтерфейс залишився незмінним як і потужні функції робочого процесу діапазону A4.   

Альтернативный текст для этого изображения не предоставлен

Особливості новинки BP-30C25:

  • Покращення безпеки.
    Захист від атак, функція самовідновлення, яка виявляє шкідливі атаки та налаштовує програмне забезпечення пристрою до початкового стану. Функція білого списку допомагає захистити файлову систему пристрою від несанкціонованого доступу. 
  • Новий БФП зі швидкістю друку до 25 сторінок у хвилину та швидкість сканування до 52 зображень у хвилину (ipm) має місткість 1850 аркушів, а папір можна завантажувати на кілька касет.
    Це дозволяє користувачам обирати різні види паперу залежно від способу друку, включаючи етикетки, конверти, розмір DIN-A6R, глянсовий або щільний папір. За потреби можна додати додаткові касети для паперу. 
  • Простий у користуванні A3 БФП BP-30C25 також має широкий спектр інтуїтивних та економічних за часом стандартних функцій, включаючи налаштовуваний інтерфейс. 
    Усі функції легко доступні через 7-дюймовий РК-сенсорний екран. Портал додатків Sharp також дозволяє адміністраторам додавати та оновлювати програми безпосередньо на пристрої через сенсорний екран.
  • Нова модель легко інтегрується в мережеві робочі середовища та забезпечує легкий доступ до численних хмарних сервісів, включаючи OneDrive, Google-Drive та Dropbox.
    Опціональне підключення до бездротової локальної мережі також дозволяє друкувати документи без особливих зусиль із мобільних пристроїв, планшетів та ноутбуків без фізичного контакту з БФП.
    Система дозволяє користувачам безпечно обмінюватися інформацією та отримувати доступ до неї в будь-який час і в будь-якому місці. 

Наступна стаття
АТС Panasonic KX-NS i KX-NSX підтверджені Global-платформою для інтеграції з MS Teams
На сайті програми Call2Teams Panasonic представлена серед вендорів АТС як пройшли перевірку і підтримують інтеграцію з додатком Teams.
Детальніше