Збільшуйте продажі із Digital Commerce&Campaign Network від Microsoft
≈ 4 хвилини читати

Інформуємо Вас про появу нового локалізованого інструменту DCCN (Digital Commerce&Campaign Network) від Microsoft, який має на меті сприяти партнерам у просуванні продуктів Microsoft. 

Він являє собою ресурс із локалізованим (українським) маркетинговим контентом по продуктах Microsoft. На DCCN Microsoft для партнерів доступні тематичні банери з корисною інформацією по продуктах, актуальних програмах Microsoft і пов'язані з ними інтерактивні мікросайти.  

Партнери можуть використовувати безкоштовний візуальний контент із Digital Commerce&Campaign Network для просування продуктів Microsoft на власних сайтах, інформаційних ресурсах, в маркетингових кампаніях і збільшувати продажі. 

Для доступу до DCCN Microsoft потрібна одноразова реєстрація.

Додаткові можливості інструменту DCCN Microsoft:
Партнери можуть отримувати компенсацію за проведення маркетингових заходів (Co-op) із використанням візуального контенту із Digital Commerce&Campaign Network.
Так, компанії, що отримують рібейти за ОЕМ ліцензії по програмі OEM Reseller Software можуть подавати у свої звіти запити на відшкодування витрат за розміщення цих банерів у рамках заходів спільного маркетингу.  

Обов'язкові умові: 

  • Банер має бути розміщений на сайті партнера не менше ніж 90 днів
  • Сума, яку можна списати на розміщення банера, не має перевищувати 30% від усієї суми за Co-op.

Програми лояльності, за які компанії можуть отримувати маркетингову компенсацію будуть поступово додаватись.

Наступна стаття
Захисти цифровий бізнес: акційна пропозиція від Microsoft на сучасні пристрої з Office Attach та Office Volume ESD&FPP під керуванням Windows 10 Pro
Забезпечте надійні функції безпеки, продуктивні робочі цикли та гнучке керування. Сучасний пристрій із Windows 10 Pro та Office 2019 довго працює від акумулятора, швидко запускається і підтримує вбудовані функції безпеки.
Детальніше