Компанія Huawei оголосила про програму розбудови екосистеми партнерів на 2020 рік
≈ 4 хвилини читати

Шановні партнери!

Huawei покращує операційну ефективність та безпеку обслуговування екосистеми партнерів, що дозволяє зробити транзакції і співпрацю більш зручною. 

У 2012 році Huawei запровадив власну канальну архітектуру та канальну  політику партнерів орієнтовану на майбутнє, з того часу компанія часто оновлювала її на основі розвитку бізнесу партнерів та їхніх відгуків.   

У 2012 році Huawei, запустивши свою орієнтовану на майбутнє канальну архітектуру та канальну  політику партнерів, компанія часто оновлювала її на основі розвитку бізнесу партнерів та їх відгуків.   

Щоб забезпечити стабільність всієї партнерської мережі, у 2020 році Huawei додатково оптимізує свою програмну політику екосистеми партнерів, пов'язану з бізнесом за межами Китаю, на основі чотирьох показників: PSEE (Profitability, Simplicity, Enablement, Ecosystem), тобто прибутковості, простоти, включення та, власне, залучення до екосистеми.

Про екосистему партнерів Huawei.

Компанія Huawei прагне побудувати потужну глобальну екосистему партнерів, яка стане опорою довгострокового розвитку Huawei в домені корпоративних рішень завдяки співпраці з партнерами по всьому світу.  

У центрі уваги екосистеми партнерів Huawei знаходиться чотири типи партнерів:

1. Партнери з продажу: 
  • Дистрибутори;
  • Партнери з продукції категорії Run Rate;
  • CFT партнери: VAP, Золоті, Срібні і Авторизовані.
2. Партнери зі спільних рішень: 
  • Партнери вищого рівня;
  • Партнери пріоритетного рівня;
  • Партнери сертифікованого рівня.
3. Сервісні партнери: 
  • CSP 5 зірок;
  • CSP 4 зірки;
  • CSP 3 зірки.
4. Партнери з навчання: 
  • Авторизований центр навчання партнерів Huawei (HALP);
  • ІКТ Академія Huawei.


Партнери з продажу
, або партнери-інтегратори, (reseller, channel partner) просувають на ринок продукти, рішення і послуги компанії Huawei.  

Партнери зі спільних рішень (solution partners) розробляють рішення спільно з компанією Huawei.  

Сертифіковані сервісні партнери (CSP, service partner) проходять сертифікацію, яка підтверджує їхню кваліфікацію партнера-інтегратора в домені корпоративних рішень Huawei, і демонструють професійну якість обслуговування.   

Партнери з навчання забезпечують обмін знаннями і навичками, проведення навчальних курсів, вдосконалення компетенцій, а також інші послуги для розвитку бізнесу компанії Huawei. Діяльність партнерів з навчання націлена на підвищення рівня кваліфікації відповідних співробітників в рамках виробничого ланцюжка компанії Huawei. 

За детальною інформацією звертайтеся до менеджера компанії МТІ.

Також коротка ознайомча інформація про Програму екосистеми партнерів Huawei  доступна у відео:



Наступна стаття
Центр управління мережею ZYXEL Nebula: новий інтерфейс і розширений функціонал
Рішення, що дозволяє з легкістю контролювати і управляти сумісними точками доступу, комутаторами і шлюзами ZYXEL в одному місці.
Детальніше