Компанія TP-Link оголосила про розширення своєї лінійки мережевого обладнання з підтримкою стандарту Wi-Fi 6
≈ 4 хвилини читати

Лас Вегас, 8 січня, 2020 – TP-Link, провідний світовий постачальник пристроїв для споживачів та бізнес-мереж, оголосив про розширення своєї лінійки мережевого обладнання з підтримкою новітнього стандарту Wi-Fi 6. Її поповнять трьохдіапазонні маршрутизатори Archer AX90 та Archer GX90, мережева карта Archer TX3000E та підсилювач сигналу RE505X. 

TP-Link Archer AX90 
Новий Wi-Fi роутер Archer забезпечує надшвидке трьохдіапазонне з’єднання зі швидкістю до 6600 Мбіт/c (1201 Мбіт/с на першому діапазоні 5 ГГц + 4804 Мбіт/c на другому діапазоні 5 ГГц + 574 Мбіт/c на діапазоні 2,4 ГГц). Потужний 4-ядерний процесор з тактовою частотою 1,5 ГГц гарантує безперебійну работу всіх підключених пристроїв та додатків. Особливо відзначимо вражаючий набір роз’ємів: 2,5-гігабітний порт WAN/LAN, гігабітний порт WAN/LAN, три гігабітних LAN-порти, інтерфейси USB 3.0 та USB 2.0, які забезпечать миттєве підключення маршрутизатора до зовнішніх пристроїв. Додатковою перевагою нової моделі стануть вісім зовнішніх антен з високим коефіцієнтом підсилення та підтримкою технології Beamforming – таке рішення допоможе розширити покриття Wi-Fi мережі, зробить підключення більш надійним та стабільним. 

Технології Wi-Fi 6 OFDMA та MU-MIMO швидко доставлять дані до великої кількості підключених пристроїв з мінімальними затримками, а WPA3 надійно захистить ваше Wi-Fi підключення за допомогою шифрування. Крім цього, власник Archer AX90 зможе використати TP-Link HomeCare Pro – захисний пакет, який складається з антивіруса, функції батьківського контроля та інших опцій безпеки. 
Wi-Fi роутер TP-Link Archer AX90
TP-Link Archer GX90
Ігрова модель, створена спеціально для серйозних геймерів. Спеціально виділена для ігор частота забезпечить швидкість з’єднання до 4804 Мбіт/с, опція Game Accelerator створить максимальний пріоритет для ігрових потоків, а додаток Game Statistics покаже вам статистику підключень, дасть можливість відстежувати затримки, тривалість гри та продуктивність системи. Також користувач зможе активувати захисний пакет TP-Link HomeCare Pro. 
Игровой роутер TP-Link Archer GX90
TP-Link Archer TX3000E
Цей PCI-E адаптер створений для підключень до вашого комп’ютера, підтримує стандарт Wi-Fi 6, звільнить вашу гру від незручних шнурів і повністю оптимізує ігровий процес. 1024-QAM та пропускна спроможність 160 МГц забезпечать безперервну роботу бездротової мережі та допоможуть повністю розкрити потенціал вашого маршрутизатора з підтримкою стандарту Wi-Fi 6.  

Archer TX3000E дозволяє втричі збільшити швидкість з’єднання у порівнянні з показниками стандарту Wi-Fi AC – таким чином, налаштування з’єднання не будуть відставати від ваших ігрових навичок. Крім цього, Archer TX3000E підтримує технологію Bluetooth 5.0, відтак користувач зможе підключити стільки пристроїв, скільки необхідно, включно з ігровими контролерами, навушниками та клавіатурами. 
PCI-E адаптер TP-Link Archer TX3000E
TP-Link RE505X
Двохдіапазонний розширювач сигналу Wi-Fi 6, який допоможе вам назавжди забути про «мертві зони» бездротового зв’язку в будинку або великій квартирі. Цей пристрій може працювати як точка доступу, яка дозволяє створити нову мережу Wi-Fi и додати її в наявну дротову мережу. Не забута і підтримка технології TP-Link OneMesh: з таким рішенням ви зможете створити розгалужену бездротову мережу з використанням кількох Wi-Fi 6 роутерів TP-Link. Зазначимо, що підсилювач легко налаштовується за допомогою фірмового додатку TP-Link Tether.
TP-Link тредставила роутеры, PCI-E адаптер и расширитель сигнала с поддержкой стандарта Wi-Fi 6


Наступна стаття
Переходьте на сучасний пристрій з Office 2019 під керуванням Windows 10 Pro
Забезпечте надійні функції безпеки, продуктивні робочі цикли та гнучке керування. Сучасний пристрій із Windows 10 Pro та Office 2019 довго працює від акумулятора, швидко запускається і підтримує вбудовані функції безпеки.
Детальніше