Компанія BenQ анонсувала нові моделі бездротових пристроїв для презентацій: InstaShow WDC20 і InstaShow WDC10C
≈ 2 хвилини читати
Шановні партнери!
Компанія BenQ повідомила про вихід двох нових моделей бездротових пристроїв для презентацій, це моделі - InstaShow WDC20 і InstaShow WDC10C. Обидві моделі покликані значно спростити організацію роботи учасників зустрічей і корпоративних ІТ-фахівців.
Нова модель InstaShow WDC10C з підтримкою USB-C дозволяє передавати відео в форматі Full HD 1080p і аудіо в якості 16 біт за допомогою бездротових мереж на будь-який пристрій відтворення. А завдяки режиму DisplayPort Alt ця модель також дозволяє використовувати в якості пристрою-ноутбук MacBook або ПК, які не мають виходу HDMI. Новий пристрій WDC10C з підтримкою USB-C вимагає тільки одного підключення до ноутбука-джерела для живлення і передачі відео. Новий передавач з підтримкою USB-C сумісний з попередньою версією приймача InstaShow WDC10. Таким чином, передавач можна додати до вже наявних конфігурацій, щоб отримати можливість підключення бездротового проектора через USB-C. 

7.png
Модель InstaShow WDC20 підтримує функцію зворотного зв'язку з пристроєм-джерелом з сенсорного екрану. Тому ви можете управляти презентацією або редагувати її за допомогою сенсорного екрану без необхідності використовувати ноутбук або смартфон. Пристрій підтримує самонастроювання для всіх ОС і сумісний не тільки з ПК/ноутбуками, але і з будь-якими мобільними пристроями чи то ОС iOS, чи Android. Завдяки великій відстані передачі даних до 15 метрів, модель InstaShow WDC20 дозволяє швидко перемикати презентацію 32 учасникам, а також дозволяє одночасно відображати до чотирьох презентацій в режимі розділеного екрану.

Для отримання більш актуальної інформації Ви можете звертатися до менеджера компанії МТІ hi-tech дистрибуція

Наступна стаття
Всесвітньо визнані нагороди EISA присуджені проекторам BenQ W2700 і W5700
Проектори стали переможцями в номінаціях EISA «Найкраща покупка: проектор» за 2019–2020 р. та «Проектор для домашнього кінотеатру» за 2019–2020 р.
Детальніше