Оновлення асортименту: нові надійні та ефективні пристрої від TRUST
≈ 8 хвилин читати

Раді повідомити, що в асортименті бренду TRUST з'явилися нові пристрої, які забезпечують високу продуктивність та комфорт у роботі з комп'ютером.

Також вони мають екологічні характеристики, що підтверджують зобов'язання TRUST щодо створення екологічно-безпечних продуктів.

  • Веб-камера Taxon QHD Webcam Eco: ця веб-камера має високу роздільну здатність 2560x1440 з плавною частотою оновлення 30 кадрів в секунду. Вона оснащена вбудованим мікрофоном, автофокусом та підтримкою HDR, що забезпечує якісний знімок навіть при поганих умовах освітлення. Крім того, веб-камера виготовлена з екологічно чистих матеріалів, що робить її екологічно безпечною.


  • Zaya Wrl Rchrgable Mouse Blk 1600 dpi: бездротова миша має роздільну здатність 1600 dpi, що забезпечує точність та швидкість курсора на екрані. Миша оснащена вбудованим акумулятором, який можна заряджати за допомогою кабелю USB, а також підключати її до пристроїв через USB-ресивер. Має ергономічний дизайн, зручний для обох рук дизайн, що забезпечує комфорт під час роботи.


  • Акустична система Yuri 2.1 Speaker Set: ця акустична система має потужність  120 Вт (середн. 60 Вт) та забезпечує чистий звук високої якості зі стерео-звуковим ефектом. Система включає два супертвітери та вбудований цифровий сигнальний процесор, що забезпечує багатошаровий звук з кришальною чистотою на всіх рівнях гучності. Вона працює з будь-яким пристроєм, що має роз'єм 3,5 мм, та має пульт дистанційного керування для зручності користувача.


  • Підставка під ноутбук Exto Eco: алюмінієва підставка виготовлена з перероблених матеріалів і призначена для підтримки ноутбуків до 16 дюймів і вагою до 2,5 кг. Її можна підключити до ноутбука за допомогою USB-кабелюВона має великий вентилятор діаметром 180 мм, також має 8 ступенів нахилу, забезпечує покращену ергономіку під час користування ноутбуком. Підключається за допомогою USB-кабелю.


  • Підставка під ноутбук GXT1126 Aura: підставка призначена для гарячих ігрових сесій, і покращить ергономіку роботи з ноутбуком. Регулюється 4 рівнями налаштування висоти і дозволяє користувачам знайти найбільш зручне положення для себе. Дизайн підставки із вентилятором діаметром 200 мм забезпечує необхідну вентиляцію для ноутбука, коли він напружено працює під час гри. Підставка також має вбудовану підсвітку з трьома кольорами, яка дозволяє налаштувати підсвічування на свій смак. Її можна підключити до ноутбука за допомогою USB-кабелю. Підставка підходить для ноутбуків розміром до 17 дюймів та вагою до 10 кг антиковзне покриття, що забезпечує безпеку під час роботи.


Новинки вже на складі. Для замовлення звертайтеся до нашого менеджера!

Бажаємо гарних продажів!

Наступна стаття
Комфорт і безпека для мами та малюка із новими товарами Esperanza!
Молоковідсмоктувачі та підігрівачі дитячих пляшечок допомагають полегшити процес годування та забезпечити оптимальні умови розвитку для малюка.
Детальніше