Поповнення складу новинками некерованих комутаторів Teltonika
≈ 8 хвилин читати

МТІ радо повідомляє про надходження нових промислових некерованих комутаторів від компанії Teltonika!
Лінійка промислових комутаторів Ethernet TSW складається з різних рішень, які мають пропускну здатність PoE та/або Gigabit, а також порти SFP.


Наш склад поповнився новими моделями, включаючи останню новинку в лінійці - TSW 304.

Усі новинки мають високу надійність, забезпечують швидкий та безперебійний обмін даними, а також можуть використовуватися в різних комплексних індустріальних мережевих рішеннях.

Незалежно від ваших потреб, ви знайдете комутатор, що підходить саме для вас. 

Парнери можуть замовити комутатори на сайті.

Детальніше про новинки комутаторів Teltonika:

TSW100 - 5-портовий некерований повноцінний гігабітний Ethernet-комутатор з підтримкою Power-over-Ethernet (стандарти 802.3 af і 802.3 at).

Цей пристрій класифікується як устаткування джерела живлення (PSE), і при його використанні комутатор TSW100 забезпечує централізацію джерела живлення, забезпечуючи потужність до 30 Вт на порт і знижуючи витрати на установку харчування. Він має порти Ethernet 10/100/1000 Мбіт / с, щоб забезпечити економічне рішення з високою пропускною здатністю для вашої промислової мережі Ethernet.



TSW 110 - це некерований комутатор рівня 2, який є спрощеною версією нашого більш раннього продукту - TSW100. Можливе увімкнення через перший порт LAN. Він має п'ять портів Ethernet 10/100/1000 Мбіт/с для економічного рішення з високою пропускною здатністю. Він пропонує широкий діапазон напруг живлення (9-30 В). 

Ідеально підходить для професійних програм з високою пропускною здатністю для забезпечення надійного з'єднання для передачі даних.


 
TSW 200 – промисловий некерований комутатор, оснащений 2 портами SFP для далекого оптоволоконного з'єднання та 8 портами Gigabit Ethernet, які підтримують стандарти IEEE802.3af та IEE802.3at Power-over-Ethernet.
Класифікується як обладнання джерела живлення (PSE), воно забезпечує централізацію електроживлення, забезпечуючи до 30 Вт на порт і скорочуючи зусилля встановлення живлення. Він оснащений портами Ethernet 10/100/1000 Мбіт/с, що забезпечує економічне рішення з високою пропускною здатністю для вашої промислової мережі Ethernet.

Цей міцний некерований промисловий комутатор ідеально підходить для професійних додатків з високою пропускною здатністю, де необхідно забезпечити як надійне з'єднання передачі даних, так і електроживлення.

TSW 304 -  остання новинка в лінійці Teltonika. Це мініатюрний комутатор в портфоліо Teltonika Networks, створений з урахуванням сценаріїв промислового застосування. Цей ультракомпактний пристрій поставляється із вбудованим варіантом кріплення на DIN-рейку і легко знайде своє місце в будь-якій серверній шафі. 

Міцна конструкція та ударостійкий корпус роблять його ідеальним навіть для найскладніших промислових умов.

  • З'єднувач: 4-контактна промислова розетка постійного струму, 2-контактна промислова розетка постійного струму
  • Діапазон вхідної напруги: 7 - 57 В постійного струму; 9–40 У змінного струму
  • Матеріал корпусу: алюмінієвий корпус
  • Розміри (Ш х В х Г): 102 х 25 х 81,5 мм
  • Маса: 210 г
  • Робоча температура: від -40 ° C до 75 ° C



TSW 210 - промисловий Ethernet комутатор із вісьмома гігабітними Ethernet і двома портами SFP, які використовуються для підключення оптичних кабелів (з роз'ємами RJ45), що забезпечують стандарти IEEE 802.3, IEEE 802.3u, 802.3az. Цей надійний промисловий комутатор підтримує широкий спектр джерел живлення 7-57 В постійного струму. 

Він ідеально підходить для професійних програм із високою пропускною здатністю, де потрібне надійне з’єднання для передачі даних. Швидкість завантаження та вивантаження даних становить
до 1000 Мбіт/с.


TSW 101 - комутатор для автомобільної промисловості оснащений п'ятьма портами Gigabit Ethernet з підтримкою PoE+ для підключення кількох пристроїв до мережі та їх живлення з використанням тих самих інтерфейсів. Забезпечує надійний зв'язок з високою пропускною здатністю у простому, економічному та простому у встановленні рішенні.



Всі ці моделі забезпечують високу швидкість передачі даних та надійність в промислових умовах.

Для отримання додаткової інформації та консультації щодо вибору підходящої моделі, зверніться до наших фахівців.

Наступна стаття
Оновлення асортименту: нові надійні та ефективні пристрої від TRUST
Із новинками від TRUST робота з комп'ютером стане ще більш комфортною та продуктивною!
Детальніше