Новинки від бренду Esperanza: електробритви, електрощітки, тримери та лампи для манікюру
≈ 13 хвилин читати

Шановні партнери!

В категорії товарів для краси та догляду від бренду Esperanza - нові надходження.

Серед новинок корисні в побуті електрощітки для очищення шкіри обличчя, електробритви, тримери для видалення волосся, та лампа для манікюру.

З цими гаджетами вам не потрібні часті відвідування салонів краси. З їх допомогою можна здійснювати всі потрібні процедури для догляду вдома, і робити це швидше, дешевше і саме так, як хочете. 

Оновлений асортмент продукції складається з наступних моделей:

Щітка має м'які ворсинки з натуральних матеріалів, які допомагають ефективно очищати пори і видаляти забруднення і залишки макіяжу. 

Завдяки своїй електричній функції, щітка забезпечує глибоке очищення шкіри і стимулює кровообіг, що сприяє покращенню тонусу шкіри та зменшенню ознак старіння. Ефективно очищає як нормальну, так і недосконалу шкіру. 

Має 2 швидкісних режими для ніжного або інтенсивного глибокого очищення. 
Вона оснащена 5 різними насадками: щіточкою та губкою для вмивання, масажними наконечниками, для видалення ороговілого епідермісу та для нанесення макіяжу. 

Щітка EBM001 є водонепроникною, що дозволяє використовувати її під час прийняття душу або ванни. Завдяки своїй компактності, щітка легко поміщається в косметичну сумочку і зручно брати з собою у подорожі.

Працює від 2 батарейок АА.


Ідеально видаляє з шкіри залишки макіяжу, забруднення та шкірний жир, глибоко очищаючи пори. Бореться з недоліками та сухістю шкіри та навіть уповільнює старіння шкіри. Обличчя виглядає більш сяючим і свіжим лише після одного миття.

Вона має м'яку щетину з натуральних матеріалів, яка дозволяє ефективно очищати шкіру, не травмуючи її, та зручний ергономічний дизайн.

Два режими швидкості дозволяють вибрати оптимальний режим для вашої шкіри. Перша швидкість підходить для чутливої шкіри, а друга - для більш жорсткої шкіри, яка потребує більш потужного очищення.

Для зручності використання щітка працює від батарейок типу ААА.





  • Лампа для манікюру EBN010 - це УФ-лампа для манікюру, щоб швидко і безпечно висушувати гель-лаки та інші гель-покриття на нігтях. 

Вона рівномірно полімеризує всі гібридні, акрилові, гелеві та інші препарати для нігтів, полімеризовані УФ-світлом. 

Лампа оснащена 15 світлодіодами, що випромінюють біле світло загальною потужністю 36 Вт і подвійним діапазоном хвиль 365 нм і 405 нм. Це забезпечують рівномірне освітлення всіх ділянок нігтя, забезпечуючи точний та якісний результат. Має датчик руху і дисплей, що значно полегшує роботу. 

Крім того, має компактний дизайн, що дозволяє зберігати її навіть в невеликому просторі.



  • Тример ESPERANZA EBG005 розроблений, щоб полегшити догляд за деталями вашої зовнішності. Швидко і ефективно зрізає небажане волосся в таких важкодоступних місцях, як ніс і вуха. Тример також чудово підійде для уточнення лінії брів і бакенбардів, адже його лезо зроблене з нержавіючої сталі, тому є універсальним.

Пристрій додатково має LED підсвічування. Живлення - від 1 батарейки ААА (не входить в комплект).

До приладу додається в комплекті щіточка для чищення, 2 насадки для стрижки та регулювання довжини волосків.




  • ESPERANZA EBG006 -  зручний та ефективний прилад для швидкого і дбайливого видалення волосся на чутливій шкірі обличчя і в делікатних зонах. Він акуратно з легкістю і з першого разу видаляє небажані волоски без порізів. 

Він працює на батарейках  ААА  і оснащений різними насадками для обробки різних видів волосся (насадка-гребінь з двома установками довжини - 4 і 8 мм). Ергономічний компактний дизайн дозволяє легко та комфортно використовувати його вдома чи в подорожі. 




Бритва швидко і ефективно видаляє найкоротші, небажані волоски. Завдяки цьому пристрою шкіра стане гладкою дуже швидко і без неприємних больових відчуттів.  

Ця електробритва розроблена спеціально для жінок, тому має досить малу вагу і може працювати автономно від батарейок АА. 

В комплекті йде насадка і щіточка для чищення бритви після гоління.


  • Електробритва ESPERANZA EBG003V - це пристрій для гоління, який працює від акумулятора чи батарейок АА. Вона оснащена двома ножами, які забезпечують швидке та ефективне гоління. 

Оснащена сітковою бритвеною голівкою зі стригущими тримерними лезами по боках, які дбайливо прибирають небажане волосся, а також ними можна коригувати довжину зістригання волосків. 

Esperanza EBG003V має зручну ергономічну ручку, що дозволяє комфортно тримати її в руці. Так само в комплекті йде насадка і щіточка для чищення бритви після гоління.





Вся продукція в наявності і доступна для замовлення.

За більш детальною інформацією Ви можете звертатися до менеджера нашої компанії.

Бажаємо вдалих продажів!

Наступна стаття
Поповнення складу новинками некерованих комутаторів Teltonika
Усі новинки мають високу надійність, забезпечують швидкий та безперебійний обмін даними, а також можуть використовуватися в різних індустріальних додатках.
Детальніше