Принтер MegaTank із багаторазовими чорнильницями, що щодня друкує документи бізнесової якості
≈ 2 хвилини читати

Лінійка MegaTank MAXIFY пропонує моделі принтерів для підвищення продуктивності друку. Наприклад, БФП MAXIFY GX3040 - компактний високопродуктивний струменевий пристрій із можливістю багаторазових чорнил забезпечує суттєву економію експлуатаційних витрат порівняно з традиційними картриджними та лазерними моделями.

Він дозволяє друкувати документи бізнес-якості у великих обсягах, заощаджуючи при цьому кошти на вартості друку сторінки та зменшуючи загальну вартість володіння. 

Цей пристрій 3-в-1 оснащений набором функцій для підвищення ефективності і дає можливість друкувати у різноманітних форматах та у віддаленому режимі за допомогою бездротового з’єднання. Тому цілком задовольнить щоденні потреби невеликих підприємств, офісів.

Модель MAXIFY GX3040 доступна до замовлення.


Основні особливості:

  • Швидка роздруківка зі швидкістю 18 зобр./хв. у чорно-білому режимі та 13 зобр./хв. у кольоровому режимі. Видає першу роздруківку вже за 8 секунд.
  • Завдяки новому задньому плоскому лотку пристрій друкує на різноманітних носіях, таких як глянцеві, напівглянцеві, магнітні аркуші, конверти, банери довжиною до 1,2 м, а також картон для друку або більш товсті носії до 0,7 мм.
  • Дозволяє друкувати до 14 000 сторінок (21 000 в економічному режимі) із повного набору чорнил. Завдяки багаторазовим чорнилам великої ємності, які значно знижують загальну вартість володіння та вартість сторінки дають можливість суттєво заощаджувати. Пляшки з чорнилом великої місткості та процес їх наповнення спрощують заправку чорнильних картриджів.
  • Цей БФП оснащений кольоровим планшетним сканером із контактним сенсором зображення і роздільною здатністю 1200 x 2400 точок на дюйм.
  • Принтер скорочує час простою за допомогою змінного картриджа для обслуговування, легко доступного з передньої панелі принтера. Пружинні ковпачки для чорнила з кольоровим кодуванням означають, що заправляти їх просто й без проблем.
  • Оснащений з'єднанням через Wi-Fi (2,4 ГГц), що дозволяє зручно друкувати за допомогою бездротового підключення до смарт-пристрою чи комп’ютера.
  • В економному режимі БФП друкує до 1,5 разів більше сторінок із тією самою кількістю чорнила.


Бажаємо вдалих продажів!

Наступна стаття
Новинки від бренду Esperanza: електробритви, електрощітки, тримери та лампи для манікюру
З їх допомогою можна здійснювати всі потрібні процедури для догляду вдома.
Детальніше