Аксесуари Lenovo Go, створені для того, щоб зробити віддалену роботу легкою для всіх
≈ 21 хвилина читати

Представляємо новинки аксессуарів Lenovo Go. Це лінійка інноваційних комп'ютерних гаджетів для дистанційного керування, створених для збільшення вашої продуктивності будь-коли та будь-де. 

Ці нові пристрої Plug and Play перетворюють будь-який простір на мобільний офіс, підвищуючи рівень продуктивності та покращуючи командну співпрацю.

Більше детально про моделі, які доступні до замовлення в МТІ:

  • Бездротова миша Lenovo Go USB-C Wireless Mouse розроблена для того, щоб доповнити стиль життя користувачів ультрабуків, забезпечує неймовірну портативність і комфорт. Завдяки синьому оптичному датчику, який працює майже на будь-якій поверхні, і підключенню USB-C, вона готова працювати в динамічному робочому місці. 

У ній регульована чутливість DPI, ярлики для онлайн-зустрічей і службова кнопка, яку можна запрограмувати на виконання будь-яких завдань. 

Завдяки акумуляторній батареї, що перезаряджається до 3 місяців, яка повністю заряджається менш ніж за 1,5 години, і Lenovo Unified Pairing Dongle, що підтримує кілька пристроїв, щоб залишатися на зв’язку просто.


  • Розроблена як єдина миша, яка вам потрібна, Lenovo Go Wireless Multi-Device Mouse може підключатися до 3 пристроїв за допомогою USB-C і Bluetooth® і без зусиль переключатися між ними одним натисканням кнопки швидкого перемикання.  
Окрім можливостей багатозадачності, цей високопродуктивний пристрій можна використовувати майже на будь-якій поверхні та рідко розряджати акумулятор завдяки синьому оптичному датчику та бездротовій батареї Qi або дротовому USB-C, що швидко заряджається.

Створена як універсальне рішення, ця миша має чутливість DPI, що регулюється на льоту, програмовану службову кнопку з ярликами, налаштованими для зустрічей Teams за замовчуванням, і є достатньо портативною, щоб брати її з собою де завгодно.

Завдяки швидкозаряджаючому акумулятору, який забезпечує до 3 місяців роботи на одному 1,5-годинному заряджанні та підтримує дротове USB-C і бездротове заряджання Qi.

  • Як частина нової екосистеми Lenovo Go, навушники-вкладиші Lenovo Go USB-C ANC забезпечують неперевершену якість звуку в ультрапортативному форм-факторі. Завдяки шумопоглинанню ви можете легко приборкати фоновий шум, де б ви не були, і щоразу насолоджуватися чітким прослуховуванням і розмовами.

Звук вкладишів сертифіковано Teams і гарантовано забезпечить чітке та чітке спілкування в будь-якій ситуації. 

Вони дають можливість вибору між відключенням фонового шуму або прислуховуванням до навколишнього, коли вам заманеться. Одним натисканням кнопки ви можете миттєво перейти від режиму шумопоглинання до режиму розмови.

В епоху, коли у кожного є кілька пристроїв, навушники-вкладиші Lenovo Go USB-C ANC дають свободу використовувати будь-який пристрій Windows через вбудований роз’єм USB-C.

  • Дротова гарнітура Lenovo Go Wired ANC, створена для покращення спілкування та співпраці на сучасному робочому місці, має декілька обов’язкових функцій. Завдяки сертифікації Microsoft Teams і передовій технології шумопоглинання офісні та віддалені працівники отримають інструменти, необхідні для того, щоб усунути відволікання та налаштуватися на роботу.

Технології шумопоглинання дротової гарнітури Lenovo Go Wired ANC можуть налаштувати ваше оточення одним натисканням кнопки для максимальної якості прослуховування та розмови. 

Гарнітура Lenovo Go Wired ANC гарантує вам комфорт завдяки універсальній посадці (ліворуч і праворуч) та інтуїтивно зрозумілим бічним елементам керування зі світлодіодними індикаторами на вбудованому блоку керування.

  • Бездротова гарнітура Lenovo Go Wireless ANC із сертифікацією Teams призначена для придушення навколишнього шуму та підтримки продуктивності, коли ви в дорозі. Bluetooth-приймач USB-A забезпечує чудове з’єднання Bluetooth. 
Як офісні, так і віддалені співробітники отримають інструменти, необхідні для того, щоб усунути відволікання та налаштуватися на роботу завдяки сертифікації Microsoft Teams і передовій технології шумозаглушення – все в одній гарнітурі. 

Де б ви не були, бездротова гарнітура Lenovo Go Wireless ANC покращить ваші враження від дзвінків і прослуховування. Ця сертифікована Microsoft Teams гарнітура може похвалитися розширеною технологією активного шумозаглушення (ANC) і шумозаглушення навколишнього середовища (ENC).

Приймач USB Bluetooth забезпечує відмінне з'єднання Bluetooth. Завдяки сертифікації Microsoft Teams і передовій технології шумопоглинання офісні та віддалені працівники отримають інструменти, необхідні для того, щоб усунути відволікання та налаштуватися на роботу – усе в одній гарнітурі.

В цьому портативному рішенні plug-and-play поєднуються природні конференц-дзвінки, оптимізовані вдосконаленими голосовими алгоритмами.

Динамік Lenovo Go, сертифікований Microsoft Teams і завдяки двом всенаправленим мікрофонам, що покращують голос, дає стабільний, надійний звук. А завдяки передовій системі шумопоглинання навколишнього середовища, контролю акустичного відлуння, автоматичному контролю посилення, формуванню променя та широкосмуговій обробці він забезпечує конференц-зв’язок настільки ж якісний, як і справжній. 

Під час виконання службових обов’язків продумана конструкція динаміка дозволяє акуратно засунути кабель під основу та швидко вирушати в дорогу. 

Вбудована панель керування дротового гучного зв’язку Lenovo Go оснащена інтуїтивно зрозумілими функціями, такими як спеціальна кнопка Teams, колесо плавного регулювання гучності, кнопки керування тактильними відгуками та світлодіодні індикатори, які з легкістю керують навіть уперше користувачів.

  • Lenovo Go USB-C Laptop Power Bank (20000 мАг) — це революційне рішення для віддалених працівників, яким потрібен доступ до великого запасу енергії для ноутбуків і пристроїв USB-C для досягнення максимальної продуктивності. Завдяки колосальній ємності 20 000 мАг ви можете швидко заряджати кілька пристроїв, навіть під час підзарядки акумулятора.
З цим павербанком більше ніколи не доведеться турбуватися про те, що акумулятор розрядиться. 3 години – це все, що потрібно, щоб повністю зарядити павербанк. Коли ви будете готові, у вас буде достатньо енергії, щоб принаймні один раз зарядити ноутбук і кілька разів — мобільні пристрої. 

Інноваційний дизайн акумулятора Lenovo Go USB-C для ноутбуків дозволяє одночасно заряджати до 3 пристроїв через два порти USB-C і один порт USB-A. Завдяки можливостям пристрою з подвійним портом USB-C ви також можете заряджати до 2 пристроїв, підзаряджаючи сам павербанк. 

Вбудований кабель живлення для ноутбука Lenovo Go USB-C закріплюється на пристрої, і до нього легко дістатися, потягнувши за логотип Lenovo, що забезпечує максимальну продуктивність, безпеку та мобільність, коли вам це потрібно.


  • Зарядка Lenovo Go Wireless Mobile Power Bank (10000 мАг) позбавляє від клопоту зарядки ваших пристроїв. Завдяки акумулятору на 10 000 мАг ви можете одночасно заряджати до 30 Вт пристроїв, 1 через бездротовий зв’язок Qi і 2 через USB-C, з достатньою потужністю, щоб багаторазово швидко відновити заряд акумулятора пристрою. Таким чином, ви витрачаєте менше часу на зарядку й більше часу на те, у чому ви найкращі.


Поверніть потік часу свого робочого процесу за допомогою можливості змінювати позиції протягом дня та швидко заряджати свій ноутбук щоразу, коли ви повертаєтеся до свого столу, без необхідності використання кабелів.

Завдяки першій у своєму роді технології Power-by-Contact (PbC) комплект Lenovo Go Wireless Charging Kit дає змогу бездротово заряджати більшість 13-14-дюймових портативних ноутбуків із роз’ємом USB-C потужністю до 65 Вт за допомогою вражаючий ККД 93%.


  • 130W Multi-Port Charger значно спрощує заряджання кількох пристров одночасно.

Витрачайте менше часу на зарядку пристроїв і більше працюйте над тим, що має значення, завдяки можливості швидко заряджати до 2 ноутбуків і 2 розумних пристроїв одночасно. 

Оптимізуйте процес заряджання за допомогою трьох портів USB-C і одного порту USB-A, що забезпечує одночасну повношвидкісну зарядку за допомогою інтелектуальної технології розподілу енергії. 

Збільште свою мобільність, взявши лише один зарядний пристрій під час роботи чи подорожі. Маючи лише 399 г, він достатньо легкий, щоб його зручно носити цілий день, і досить компактний, щоб поміститися в невеликі сумки.



З додатковими питаннями просимо звертатися до нашого менеджера!

Гарних продажів!

Наступна стаття
Потужний і компактний ASUS Zenbook 14X - все, що вам потрібно, у портативному розмірі
Інноваційні функції в портативному, тонкому й легкому формфакторі.
Детальніше