Чудові інструменти для щоденних робочих і розважальних занять
≈ 7 хвилин читати


Пропонуємо вашій увазі новинки моніторів MSI на складі.
Це професійні моделі для бізнесу та геймінгу із набором сучасних функцій та технологій, щоб надавати конкурентну перевагу в іграх та підкріплювати ваші професійні вміння.

До замовлення для вас доступні наступні надходження:
Втілюючи в собі найсучасніші технології, включаючи адаптивну синхронізацію FreeSync, ця модель буде прекрасним вибором для змагальних ігор.
Монітор оснащений IPS-матрицею з роздільною здатністю 1920х1080, з частотою оновлення 144 Гц та часом відгуку 1 мс, що робить його оптимальним вибором для динамічних ігор, таких як шутери від першої особи, файтинги, гоночні та спортивні симулятори, стратегії в реальному часі. 
Завдяки вузькій рамці цей монітор ідеально підійде для панорамних конфігурацій з 180 ° полем огляду.

Мультимоніторні системи забезпечать максимальний ефект присутності в іграх, а також будуть корисними для продуктивної роботи. Широкі кути огляду дають більше свободи при установці ігрового монітора MSI без компромісів з точки зору якості зображення.

Optix G241 оснащений IPS-матрицею, яка не дає спотворень зображення при перегляді під різними кутами. Крім того,  дає чітке зображення з насиченими кольорами, щоб ви насолоджувалися кожною миттю.

Завдяки підтримці технології AMD FreeSync™ ігрові монітори MSI серії Optix видають плавне та якісне зображення в динамічних іграх без неприємного візуального ефекту «розриву кадру».


Режим нічного бачення Night Vision покращує деталізацію найтемніших фрагментів зображення без пересвічування інших, що забезпечує більший комфорт в іграх, де переважають темні сцени.

Технологія Anti-Flicker, яка реалізована в цьому моніторі, бореться з цією проблемою шляхом зменшення мерехтіння екрану.

Тут рухома підставка, тому користувач може із зручністю задавати положення екрану монітора в просторі, нахиляючи його в межах від (-5°~20°). 

PRO MP271C - це монітор з вигнутим екраном. Конструкція монітора забезпечує максимально природну роботу очей, що дозволяє користувачеві повністю сфокусуватися на поточному завданні.

Панорамне зображення на вигнутому екрані з кривизною 1500R дозволяє насолоджуватися чарівним зображенням у будь-яких додатках. Фокусна відстань до кожної ділянки вигнутого екрану є приблизно однаковою, тому очам доводиться менше працювати, а значить і втомлюватимуться вони менше.




Завдяки технології Anti-Flicker монітор перешкоджає мерехтінню екрану. Це, у свою чергу, сприятливо позначається на очах користувача, які менше втомлюватимуться.

У режимі зі зниженою інтенсивністю синього світла з сертифікацією TUV відфільтровується частина випромінювання від екрану монітора, яка може небажано впливати на самопочуття користувача.
Висока контрастність 4000:1 дає глибокий чорний колір та яскравіші світлі відтінки порівняно з моніторами, які не можуть похвалитися такими характеристиками.

Наявність кількох інтерфейсів (HDMI та VGA) дозволяє підключати монітор до різних джерел відеосигналу.
Цей монітор оснащений парою динаміків, які дозволять прослуховувати аудіофайли, спілкуватися через інтернет або редагувати відео без підключення зовнішньої акустичної системи або навушників.
 
MSI Summit MS321UP — 32-дюймовий монітор 4K UHD (3840 x 2160 / 16:9) призначений для бізнес-професіоналів, багатозадачних людей і творців. Вдалим доповненням даної моделі є технологія MSI Anti-Flicker+Less Blue Light, для усунення мерехтіння та мінімізації синього світла, яке шкідливо впливає на очі.

Він має широке колірне охоплення: 136% sRGB і 95% DCI-P3/Display P3.
Завдяки фабричному калібруванню монітор Summit MS321UP гарантує неперевершену точність кольору (ΔE ≤ 2 ), плавне відображення градієнтів та високу однорідність підсвічування. Саме тому він буде чудовим інструментом для творчої роботи.

Цей монітор здатний відображати яскравіші світлі відтінки та глибший чорний колір у порівнянні зі звичайними моделями, адже підтримує розширений динамічний діапазон HDR.


Ту є інтерфейс USB Type-C, який служить не тільки для передачі відеосигналу, але й для заряджання мобільних гаджетів.
На бічній панелі монітора Summit MS321UP є вбудований кард-рідер, який дозволяє швидко обмінюватися файлами з комп'ютером за інтерфейсом USB 3.2 Gen1. Такий інтерфейс є у десктопів MSI – рекомендуємо їх використовувати!

За допомогою ексклюзивної програми MSI Productivity Intelligence (PI) можна легко активувати та налаштувати режими «картинка в картинці» (PIP) та «картинка поруч із картинкою» (PBP), які дозволяють виводити зображення з кількох джерел відеосигналу одночасно. 
Крім того, користувач може вибрати джерело звуку, що відтворюється через аудіовиходи монітора.

Модель обладнали корисним доповненням: козирком для захисту від яскравого зовнішнього світла. Він допомагає усунути дратівливі відблиски та покращити кольоропередачу, що важливо при серйозній роботі із зображеннями та відеоматеріалами. Козирок має зручне магнітне кріплення, для його встановлення не потрібні інструменти.
Монітор Summit MS321 забезпечує комфорт, надаючи можливість гнучкого налаштування положення екрану. Його ергономічна підставка дозволяє нахиляти та повертати екран у сторони, а також регулювати його висоту.

Він має повноцінний комплект інтерфейсів для підключення джерел відеосигналу та периферійних пристроїв. Функція KVM дозволяє перемикатися між кількома пристроями та керувати ними за допомогою однієї клавіатури та миші.



За інформацією звертайтесь до менеджера нашої компанії.

Бажаємо Вам вдалих продажів!

Наступна стаття
Аксесуари GENIUS, що зроблять роботу ще ефективнішою
Миші та клавіатури Genius будуть чудовим вибором при пошуку недорогих, але якісних та довговічних аксесуарів.
Детальніше