Екологічні аксесуари для техніки від Trust
≈ 4 хвилини читати

Асортимент аксесуарів для техніки поповнився крутими новинками від компанії Trust. Моделі відрізняються екологічністю, адже виготовлені з перероблених ПЕТ-пляшок відповідно до Глобального стандарту вторинної переробки. З ними ви зменшите свій вуглецевий слід.

Серед новинок сумок Trust наступні:

Модель для ноутбука діагоналлю 17.3 дюйми


В цій моделі зручно розміщуються моделі ноутбуків до 15,6 дюймів.

Сумка Trust Atlanta виготовлена ​​з перероблених ПЕТ-пляшок, що робить цю сумку дуже екологічною; 

М'які відділення захищають ваш ноутбук і ваші речі від пошкоджень. А завдяки металевим блискавкам і застібкам-липучкам ваш надійний ноутбук залишається в безпеці, коли ви переходите з місця на місце. Більшість ноутбуків до 15,6 дюймів зручно розміщуються в Trust Atlanta.



Сучасна і надійна сумка для ноутбука з діагоналлю до 14". Виготовлена ​​зі зносостійкого матеріалу, оснащена міцною фурнітурою і застібками.


Елегантний дизайн виробу доповнить діловий образ власника і допоможе йому взяти всю необхідну техніку для відрядження, на нараду або будь-яку ділову зустріч: Trust Sydney Slim ECO захистить пристрої від вологи, бруду та механічних пошкоджень, які можуть виникати при щоденному використанні.

Оснащена основним відділенням з м'якою підкладкою, а також відділеннями для планшета, аксесуарів, смартфонів тата особистих речей користувача.

Новинки вже на складі. Для замовлення звертайтеся до нашого менеджера!
    

Бажаємо гарних продажів!

Наступна стаття
Ідеальне доповнення до ваших ігрових пригод
Компанія Noblechairs створила нові франшизи з унікальним дизайном.
Детальніше